Tagad viss būs citādāk… Vai ir vērts piedot krāpšanu?

Krāpšanai ir ne tikai negatīva nokrāsa, bet reizēm tai ir arī savi plusi. Kad pārī parādās kāds trešais, agresija vai nospiestība var būt iznesta ārpus attiecību robežas. Tam, kas krāpj, parādās iztrūkstošā pilnīguma sajūta, un tas var iesaldēt problēmas attiecībās.

Bet no otras puses, trešās personas parādīšanās pāri neatrisina problēmas, bet drīzāk tās uz kādu brīdi apstādina. Pat ja viens no partneriem ir iemācījies apmierināt savas vajadzības un izdala savu agresiju citur, bet attiecības ar laulāto partneri joprojām turpinās, agrāk vai vēlāk šī konstrukcija sabruks.

Otrs pozitīvais aspekts var būt saistīts ar attiecību pārvērtēšanu. Tā ir iespēja saprast, kas īsti nav tā kā vajag attiecībās un vai šīs attiecības vispār tev der.

Lai kā arī nebūtu ar plusiem, krāpšanai tomēr ir vairāk mīnusu. Un galvenais – partnera nodevība. Attiecībās cilvēki uztic viens otram savas robežas un, kad tās tiek tik rupji pārkāptas, tas vienmēr ir ļoti sāpīgi. Attiecības pārstāj attīstīties harmoniski.

Ja tu aizdomājies par to, vai jāturpina attiecības pēc krāpšanas, tev vajag atbildēt uz šiem jautājumiem:

Kas pietrūkst attiecībās? Ko tu vai partneris bez seksa vēl gribi iegūt jaunās attiecībās?

Kā ir pārāk daudz attiecībās? No kā tu centies aizbēgt?

Ja tu piedosi krāpšanu partnerim, vai varēsi to izdarīt līdz galam? Vai tas atrisinās problēmu, vai tu pie tās atgriezīsies?

Lasi vēl: Konsultējamies ar mācītāju: bēru un piemiņas mielastu organizēšanas kārtība un noteikumi. Ko tad, ja mirušais bijis citas ticības pārstāvis vai pašnāvnieks.

Atbildot uz šiem jautājumiem, tu uzzināsi, ko vari iegūt no partnera, un ko tu pats viņam vari dot šajā situācijā.

Avots:

daybook

COMMENTS

Pievienot komentāru