Tēvs uz klintīm fotografēja savu meitu. Tas, ko viņš redzēja, apskatot uzņemtos attēlus, viņu ļoti nobiedēja!

Pēc tam, kad devies pastaigā ar meitu, tēvs nolēma uzņemt pāris bildes kā piemiņu. Viņš dzīvo Tokijā, apmēram stundas brauciena attālumā uz ziemeļiem, un nolēma apskatīt fotoattēlu.

Tēvs un meitene apmeklēja akmeņainu klinti Kavasaki (Japāna), kur viņš fotografēja viņu uz dabas fona. Ierodoties mājās, tēvs fotogrāfijas nosūtīja sievai un tikai pēc tam pamanīja kaut ko briesmīgu un biedējošu…

Lūk, attēli:

Paskaties uzmanīgi. Vai pamanījāt ko neparastu? Ja nē, tad došu mājienu. Pievērsiet uzmanību meitenes kājām: aiz tām var redzēt melnus zābakus un bikses. Bet tas vēl nav viss…

Acīgākie bildēs pamanīja vēl ko dīvainu…

 

 

Ja paskatās uz fotoattēlu vēl rūpīgāk, aiz meitenes T-krekla var redzēt zila krekla piedurkni. Redzi?

Vīrietis apgalvo, ka fotogrāfēšanas laikā meitene krastā bijusi viena. Viņš neizmantoja Photoshop rīkus vai citus grafikas redaktorus. “Netālu no šīs vietas ir vairākas senās apbedījumu vietas, kur apglabāti samuraji. Varbūt viens no viņu gariem joprojām stāv krastā un skatās uz jūras bezgalību, ”viņš komentēja.

Lasi vēl: Saskaņā ar seno ķīniešu kalendāru jūsu liktenis ir ierakstīts jūsu dzimšanas gada pēdējā ciparā

Tiklīdz fotogrāfija parādījās tīmeklī, komentētāji nekavējoties sāka izvirzīt savas versijas par to, kas tas varētu būt. Vispopulārākais bija pieņēmums, ka bildē iekļuva Otrā pasaules kara karavīra spoks.

Bet daži lietotāji ļoti skeptiski reaģēja uz ažiotāžu ap fotoattēlu: viņi uzskata, ka attēlā redzamie zābaki ir tikai optiska ilūzija, ko rada sava veida gaismas spēle uz akmeņiem. Ko jūs domājat par šo attēlu?

Avots: morediva

COMMENTS

Pievienot komentāru