Vecmamma man atklāja, ka sakot šos divus vārdus pirms miega, veiksme vienmēr tevi pavadīs un problēmas apies ar līkumu

Katru vakaru pasaki tikai šos divus vārdus, un veiksme vienmēr būs ar tevi.

Pat ja diena pagāja labi, jūtat nepieciešamību atpūsties un atslēgties no notikušajiem notikumiem, turklāt šis ir ideāls laiks, lai noskaņotos rītdienai, padarītu to pozitīvu un piesaistītu veiksmi. Tas ir īpaši svarīgi, ja ar jums ir atgadījušies nepatīkami notikumi, un tikai divi vārdi jums palīdzēs.

Kā tas darbojas?

Katrs pateikts vārds ir ne tikai skaņa, bet arī enerģijas vilnis, kas iedarbojas uz mūsu zemapziņu un iekļūst mūsu biolaukā, iespiežot un ietekmējot mūsu nākotnes notikumus.

Atkarībā no tā, kas tika teikts un kādas emocijas jūs vienlaikus piedzīvojāt, iespaids var būt vājāks vai spēcīgāks, taču jebkurā gadījumā tas jūs maina un ne vienmēr uz labo pusi.

Visspēcīgākie ir apliecinājumi, kas nes pateicības emocijas, tie ne tikai uzlādē ar spēku, bet arī stiprina pārliecību par nākotni, ļaujot mainīt savu dzīvi uz labo pusi.

Ko vajag pateikt pirms miega?

Jums jāsaprot, ka viss, ko sakāt, ir jūsu nākotnes likteņa veidošanas instruments, lai to izmantotu, nav jādomā par visu, ko sakāt, vienkārši sāciet teikt divus burvju vārdus pirms gulētiešanas un drīz jūs ievērosiet, ka dzīve ir kļuvis daudz vairāk veiksmes un prieka.

Pirmais vārds ir ”paldies’‘. Šim vārdam ir neticams spēks un spilgta enerģija, ar to jūs domājat, ka jūs neieinteresēti vēlaties labu un, pateicoties tam, jūs to saņemat pretī. Sakot šo vārdu, jūs atklājat pozitīvās enerģijas plūsmas. Pateicība, kas teikta pirms gulētiešanas, dos jums labklājību!

Otrais vārds ir “pietiek”. Šis vārds palīdzēs jums atrast harmoniju un sākt baudīt to, kas jums ir, un saņemt jaunas svētības. Viņa maģijas pamatā ir arī pateicība. Droši vien esi ievērojis, ka cilvēki, kas sūdzas par kaut kā trūkumu, bet kā atceries, ka teiktais vienmēr iedarbojas uz zemapziņu un līdzība piesaista līdzīgo, tad cilvēks bez kāda palīdzības nespēj izkļūt no neveiksmes! Lai neitralizētu notikumu ķēdes negatīvo ietekmi, pirms gulētiešanas sāciet teikt “pietiek”, vienlaikus domājot par to, kas jums jau ir.

Lasi vēl: Ar čomiem pētījām pamestu psihiatrisko slimnīcu, kurā esot redzēts spoks. Pēkšņi izdzirdējām šaušalīgu skaņu

Nepārtrauciet vakara treniņu, ja rezultāti nav tūlītēji – tas ir dabiski, jo ir nepieciešams laiks, lai pielāgotos. Esiet gatavi tam, ka ceļš uz sapni prasa laiku. Mēģiniet tehnikas laikā ne par ko nedomāt, jūtiet mieru un klusumu.

COMMENTS

Pievienot komentāru