Viedoklis: Skarbs viedoklis par portālu Pietiek.com un viņu saistību ar Lembergu

 

Interesants viedokļa raksts parādījies interneta vidē – par portālu pietiek.com! Publicējam šo materiālu pilnā apmērā, ar atsauci raksta apakšā uz viedokļa oriģinālu. 

“Pietiek.com savulaik ar lielu troksni ienāca Latvijas mediju telpā – tas bija portāls, kurš izcēlās ar drosmīgiem un atmaskojošiem rakstiem, kuri informēja sabiedrību par aizkulisēm Latvijas politikā un biznesā.

Portāla “krusttēvs” bija Latvijā labi zināmais Lato Lapsa. Tomēr pēdējo gados pietiek.com spozme ir mazinājusies – Latvijas lielie mediji uz šo lapu vairs neatsaucas, atmaskojošo rakstu vietā portālā arvien vairāk publicējas politiski angažēti ļaudis, un , ka pats trakākais – izskatās, ka pietiek.com kļuvis par tādu kā maksas “sludinājumu portālu” – tu man maksā, es uztaisu ko vien vajag!

Kāpēc šāds skarbs vērtējums? Jo pēdējo gadu laikā pietiek.com ļoti uzkrītoši kļuvis par Lembergam draudzīga informācijas plūsmas ruporu. Lielākoties melīgo rakstos tiek norieti Lemberga oponenti, bet kritika paša Lemberga virzienā portālā ir pamatīgi pieklususi! Tātad, vai nu Lapsas kungs , ar saviem augstajiem “žurnālistikas standartiem” kabatā, ir brieduma gados atskārtis, cik ļoti Aivars Lembergs patiesībā ir nevainīgs un lielisks cilvēks, vai arī – nauda…

Par Pietiek.com pērkamību tiek runāt jau daudzus gadus, tomēr portāl vienmēr centās vismaz daļēji saglabāt daudz maz pieklājīgus standartus, neļaujot publicēt pilnīgus melus – kā likums visās publikācijās tika prasīti pierādījumi (dokumenti utt)! Šobrīd, visticamāk, finansiālu iemeslu motivēti, pietiek.com veidotāji ļāvušies pilnīgai naudas kontrolei, kas arī rezultējies faktā, ka savulaik atzītais medijs kļuvis par Lemberga kabatas portālu… skumji!”

Autors:

RunaLatvija 

Pievienot komentāru