Vienā laikā ar mani čigānu sieviete arī dzemdēja, viņai līdzi ieradās viss tabors un okupēja dzemdību nodaļu! Es eju pēc klizmas uz tualeti, un tur vīrietis …

“Kopā ar mani čigānu sieviete dzemdēja, tāpēc viss tabors ieradās dzemdību nodaļā! Es eju pēc klizmas uz tualeti, tur vīrietis logā interesējas, vai piedzemdēja, vai vēl nav dzemdējusi?

Lasi vēl: Skaties kas zīmīgs notiks pēc 7 minūtēm. Neignorē šo lūgšanu!

Es eju ārā koridorā, tur aiz stūra rēgojas trīs pinkainas galvas, arī gaida. Un tas viss ar skaļiem bļāvieniem, ar padomiem, ak jautrība kāda!”

“Es pati, kad es pirmo reizi dzemdēju, ilgu laiku nesapratu, ka man jau ir kontrakcijas. Tad, kad man sāpes bija kļuvušas nepanesamas, vīra māte izsauca ātro palīdzību un mani aizveda. Slimnīcā visas medmāsas bija pārsteigtas, kā gan es nesapratu. Man bija tad 18 gadi, jauna vēl, muļķīte.

Tad viņa sāka mani apskūt,man kut, viņa skuj un es zviedzu kā zirgs. Mans mīļais uzgaidāmajā telpā domāja, ka es kliedzu sāpēs. Mēs ieejam un viņš tur ir balts kā siena. Viņš saka, ka pats gandrīz piedzemdēja šajās minūtēs ”

“Ar mani meitene dzemdēja, (pirmsdzemdību palāta viena uz abām), tāpēc viņa mēģināja paslēpties zem gultas kontrakciju laikā. Ārsti viņu vilka aiz kājām laukā no gultapakšas. Kad pienāca laiks doties uz dzemdību galdu, viņa nolēca no tā un aizbēga. Bet es, gluži pretēji, priekšā ārstiem uz dzemdību zāli skrēju pa koridoru – es gribēju pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no kontrakcijām”

“Atveda mani uz slimnīcu, ārsts nolēma apskatīt – es sēdēju uz krēsla, ārsts iekšā visu iztausta, un te pēkšņi…  izskan bērnišķīgi smiekli, it kā kāds būtu tur iekšā tiktu kutināts … … šoka minūte. Tad izrādījās, ka ārsta tālrunis iezvanījās”

Avots:

Samysok

COMMENTS

Pievienot komentāru