Vientuļo cilvēku horoskops 2019. gadam visām zodiaka zīmēm; ir gaidāms jauns pavērsiens!

Skorpions

Skorpioniem 2019. gads paies pavisam mierīgi, tai skaitā arī personīgajā dzīvē. Var gadīties daži skaisti mīlasstāsti, kas gan iztiks bez īpašās kaislību virmošanas, bet iespējams, tas būs tieši tas, ko esat meklējuši visus šos gadus? Mīlestība ne vienmēr ir spilgta un kaislīga, tā mēdz būt arī mierīga un maiga.

Strēlnieks

Strēlniekiem, kas jau ilgstoši meklē savu otru pusīti, beidzot izdosies to sastapt! Taču tas izdosies vien tad, ja paši būsiet aktīvi un nesēdēsiet mājās rokas klēpī salikuši. Zvaigznes norāda, ka iepazīšanās notiks vilcienā, turklāt lietišķā brauciena laikā. Tas nepavisam nenozīmē komandējumu, tas varētu būt arī kāds pavisam īss pārbrauciens. Vislielākā varbūtība satikt savu otro pusīti būs pašās ziemas beigās.

Mežāzis

Atšķirībā no pārējiem, daiļā dzimuma Mežāžiem pastāv ļoti lielas izredzes satikt savu nākamo vīru tieši savā darbavietā. Rudens sākumā (septembris, pirmā oktobra puse) jūsu profesionālajā jomā gaidāmas izmaiņas, jums parādīsies jaunie kolēģi, visticamāk, viņi būs vairāki.

Urāns septītajā mājā vienmēr atved mūsu dzīvē jaunus cilvēkus, turklāt tieši profesionālajā jomā. Uzreiz aiz Urāna septītajā mājā ienāks Venēra. Līdz ar to, mīļie Mežāži, jums vēl ir laiks, lai pamatīgi sagatavotos 2019. gada rudens sagaidīšanai.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem noteikti nevajadzētu steigties! Līdz pat 2019. gada beigām jūs paliksiet vientuļi, toties pirms pašas Jaunā gada sagaidīšanas jums uzsmaidīs veiksme! Saule, Venēra un Plutons decembra vidū izveidos pretstatījumu Mēnesim un Marsam. Parasti tas nozīmē lielu abpusēju simpātiju, bet ja precīzāk, tad ļoti stipru abpusēju mīlestību. Kā vēsta zvaigznes, tā būs pati romantiskāka Jaunā gada sagaidīšana jūsu dzīvē.

Lasi vēl: Ragana Jeļena Golunova paziņo, kurām zodiaka zīmēm oktobrī nauda bez maz vai kritīs no gaisa

Zivis

Nākamā gada sākumā Zivīm nebūs neviena paša kandidāta mīļotā cilvēka lomai! Jums, kā jau ierasts, nāksies pavadīt savas dienas vientulībā. Un tikai pašās vasaras beigās jūsu dzīvesceļā gadīsies kāds cilvēks no jūsu pagātnes. Un tieši šis cilvēks sāks jūs aplidot.

Spriežot pēc zvaigžņu stāvokļa, precīzāk pēc Mēness un Merkura uzvedības, šis cilvēks arī ir jūsu izredzētais. Diemžēl, vai nu jūs būsiet pārāk augstprātīgi, vai nu vienkārši nespēsiet nopietni uztvert šo cilvēku, bet pastāv ļoti liela varbūtība, ka gluži vienkārši jūs palaidīsiet garām savu laimi. Esiet ļoti uzmanīgas, mīļas Zivtiņas!

Avots:

cluber

Pievienot komentāru