Vientuļo cilvēku horoskops 2019. gadam visām zodiaka zīmēm; ir gaidāms jauns pavērsiens!

Kas tevi sagaida?

Auns

Auniem noteikti paveiksies 2019. gada pirmajā pusē. Ja esat zaudējis visas cerības atrast savu otro pusīti un atmetis tam ar roku, ziniet, ka nākamgad jūs sagaida zvaigžņu sarūpēts pārsteigums! Burtiski jūnija sākumā neaprēķināmais Urāns pāries uz jūsu piekto māju. 12. jūnijā tam pievienosies Venēra, pie šāda aspekta pastāv liela varbūtība sastapt savu likteni, turklāt šīs attiecības solās būt nopietnas, ar tālāk ejošiem nolūkiem.

Tāpat arī septembra pirmajā pusē un decembra sākumā jūsu otrajā mājā atkal atradīsies tie paši Venēra ar Merkuru. Pat ja jūnija mēnesī jums tā arī neizdosies ne ar vienu iepazīties, nepārdzīvojiet, tas nozīmē, ka jums viss vēl ir priekšā. Taču zvaigznes vienbalsīgi apgalvo, ka vienalga vasarā vai rudenī, bet jūs noteikti sagaida liktenīgā satikšanās.

Vērsis

Zvaigznes nesola Vēršiem tikpat aizraujošu veiksmi un spraigus notikumus kā Auniem. Ja Vērši 2019. gadā vēlēsies sastapt savu mīlestību, viņiem nāksies krietni piestrādāt pie sevis un saviem uzskatiem. Ja ilgstoši esat viens, noteikti būtu vērts aizdomāties, kāds tam varētu būt iemesls. Jau trešo gadu jūsu zīmē veidojas Plutona, Venēras un Saules kvadrantūra, tieši tāpēc vis ir atkarīgs tikai no jums! Sakārtojiet savas domas. Jūs saņemsiet kāroto vien tad, kad paši būsiet tam gatavi.

Dvīņi

Dvīņi vienkārši nedrīkst ilgstoši palikt vieni. Varat uzskatīt sevi par veiksminiekiem! Jau 2019. gada sākumā jūs piemeklēs tās pašas burvīgās jūtas, ko dēvē par mīlestību! Nebrīnieties – šis noteikti būs jūsu veiksmes gads! Venēra, Saule un Jupiters vesela mēneša garumā veidos trigonu, kas ir ļoti reta astroloģiskā parādība, un tas notiks pašā janvāra sākumā. Jums pat nevajadzēs meklēt savu otro pusīti, tā pati jūs atradīs.

Vēzis

Vēžiem nāksies paciesties. Viss 2019. gads paies centienos sakārtot savu privāto dzīvi. Caur jūsu horoskopa mājām gada laikā izies veselas 5 planētas, un katra no tām atstās savu ietekmi uz jūsu dzīvi. Janvārī un februārī Marss ar Urānu sestajā mājā var dāvāt jums pārāk kaislīgu pielūdzēju, taču viņa kaisle norims tikpatnegaidīti, kā aizsākās. Vasarā, Mēness ietekmē, gaidāmas vēl vairākas mīlas dēkas, taču jau 2019. gada rudenī jūs atkal paliksiet vienatnē. Taču, kā vēsta zvaigznes, jūsu dzīvē atgriezīsies kāds labs paziņa, kuru jūs pavisam negaidīti iemīlēsiet. Kamēr citus nomāks rudens depresija, jūs iedvesmos mīlestība.

Lauva

Visa 2019. gada garumā Saule atradīsies jūsu otrajā mājā. Aprīļa sākumā trešajā mājā uzrādīsies Venēra. Jums nebūs jāgaida, kamēr kāds jūs izvēlēsies, cienītās Lauvas. Jūs paši varēsiet izvēlēties!

Taču pastāv risks, ka jūs tā arī nespēsiet izvēlēties to īsto un vienīgo starp daudzajiem pielūdzējiem. 2019. gada horoskops iesaka jums pievērst savu uzmanību oktobra mēnesim, jo tieši tad jūsu dzīvē var ienākt kāds ļoti īpašs cilvēks. Samaziniet savas prasības, jo starp visiem pretendentiem uz jūsu sirdi, viņš būs pats neievērojamākais un pieticīgākais.

Jaunava

Jaunavām vajadzētu sākt meklēt savu laimi jau gada pirmajā pusē. Diemžēl zvaigznes nespēj precīzi noteikt laiku, kad jūsu dzīvē varētu ienākt mīlestība. Taču sestās mājas kvadrantūra noteikti liecina par to, ka jums būs lemts iemīlēties. 2019. gada pirmajā pusē Mēness nostāsies pret Sauli un Venēru, un jau gada otrajā pusē uz veseliem pieciem gadiem atstās jūsu zvaigznāju. Tāpēc, mīļās Jaunavas, visu pirmo pusgadu zvaigznes iesaka jums būt uzmanīgākam. Jūsu izredzes satikt savu otro pusīti būs augstākas pēdējo sešu gadu laikā.

Svari

Kautrīgie Svari nākamajā gadā noteikti varēs cerēt uz nopietnām attiecībām. Nevajag skumt, horoskops vēsta, ka jums, atšķirībā no citām zodiaka zīmēm, gaidāmas veselas divas mīlas dēkas. Pirmā sagaida jūs augustā, bet otra decembrī. Pirmais mīlasstāsts lai arī būs ļoti piesātināts, izrādīsies ļoti īslaicīgs.

Taču otrajā reizē jums noteikti paveiksies. Tomēr zvaigznes brīdina, ka pastāv risks pazaudēt savu mīļoto cilvēku uz visiem laikiem. Decembrī Urāns septītajā mājā nostāsies pretī Mēnesim, tas vienmēr nozīmē šķiršanos no mīļotā cilvēka, ko nekādi nespēsiet ietekmēt. Astrologi iesaka jums nepievērst uzmanību skauģiem, jo tieši viņi, bet ja precīzāk, tad kāds no jūsu tuvākā loka var jūs izšķirt.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru