Vīrieši atzinās, ko domā par sieviešu nepilnībām, kad viņas izģērbjas

Ja jums vienmēr ir interesējis, ko vīrietis domā, kad jūs pirmo reizi izģērbjaties viņa priekšā, esiet mierīgas, jo pāris vīrieši pastāstīs patiesību, ko viņi īstenībā saredz jūsu atkailinātajā augumā.

Lasi vēl: 3 lietas, ko jūs tikai uzzināsiet pēc mātes zaudēšanas. Pēc cilvēka vārdiem, kas ir zaudējis māti bērnībā.

“Viss ir ļoti individuāli. Patiesībā, man tas nemaz nav svarīgi. Mēs visi esam cilvēki, turklāt nebūt neesam ideāli. Un kas par to?”

“Man īsti nesatrauc ķermeņa nepilnības, vienīgais izņēmums ir tad, ja sieviete nepatīkami ož.”
“Kad izbaudu vienas nakts sakarus, man vissvarīgākais ir sievietes ārejais izskats, jo tas ir iemesls, kādēļ mēs vispār tik tālu nonācām. Taču, ja runa ir par attiecībām, tad klāt nāk vēl personība, sievietes pašpārliecinātība, humora izjūta, entuziasms intīmajā dzīvē utt. Tieši tādēļ attiecībās es īsti nepievēršu uzmanību ārējām nepilnībām.”
“Kad es nonāku līdz brīdim, kad man jāierauga kaila sieviete, manā prātā valda tikai: “Urrā, krūtis!”. Es noteikti nesāku piesieties pie viņas ārējām nepilnībām. Tad vēl viens arguments – ja mēs ar viņu esam nonākuši līdz seksam, tas nozīmē, ka man jau viņa gana daudz simpatizē, tādēļ to noteikti neizmainīs tādas lietas kā strijas.”

Lasi vēl: 11 brīdinājuma zīmes par to, ka jums ir darīšana ar patiesi ļaunu cilvēku
“Neviena meitene nespēs vienmēr izskatīties kā porno zvaigzne. Tās ir pilnīgi muļķīgas un veltīgas cerības. Mani uzskati ir šādi – ja sieviete ir interesanta, jauka, mīļa, skaista un par sevi rūpējas – vīrietim jau ir paveicies. Mēs visi paliekam vecāki, pieņemamies svarā, pārvēršamies līdz neatpazīstamībai, tieši tādēļ es izvēlos sievietes, kuras nav ideālas, ar kurām vispatīkamāk pavadīt laiku kopā un vienkārši atrasties viņām līdzās.”


“Mēs uztveram sievietes ķermeni daudz labāk par viņas bailēm un vēl labāku par viņas cerībām.”
“Kad jūs kaunaties par savu ārējo izskatu, mums tas liekas tik piemīlīgi. Es uzskatu, ka ar jums viss ir vislabākajā kārtībā. Šķiet, ka man vienkārši patīk pataisīt no sevis īstu varoni. Mūsu nepilnības ir tas, kas padara mūs patiešām unikālus.”
“Jūsu nepilnības 99% gadījumu vispār neko nemaina un nenozīmē!”
“Nekad neesmu dzirdējis, ka kaut kas tāds kādam traucētu. Es vispār nepievēršu tam uzmanību.”
“Es, piemēram, nekad nekam tādam nepievēršu uzmanību. Līdzko sieviete manā priekšā ir kaila, es to uzskatu par sava veida uzvaru. Taču tas nebūt nenozīmē, ka visi domā tieši tāpat, kā es.”

avots

Pievienot komentāru