Visas tikšanās ar cilvēkiem ir ieplānojis Dievs, tām nav nejaušības; Dažus lai pārmācītu, dažus lai izmācītu!

Visumam ir daudz pārsteidzošu veidu, kā savienot cilvēkus. Meklējot dzīvesvietu, darbu vai dzīves partneri, daudzi dodas tālu projām. Bet patiesībā šo ainu ārpus zemes robežām novēro Kosmiskais sakritību pārvaldes centrs.

Nejaušu notikumu nav. Sakritības ir brīnišķīgi notikumi, kuru radītājs, Dievs, nevēlas par sevi paziņot. Dieva plānos nejaušību nav. Viss, kas parādās jūsu dzīvē, ir jūsu nodomu rezultāts.

Kad jūs cenšaties piepildīt savas sirds vēlmes, ziniet, ka visi jūsu nodomi ir zināmi Visumam. Visums organizē jūsu dzīves notikumus. Dievam ir jūsu adrese, un jūsu katrs izšķirošais nodoms tiek ierakstīts Lielajā piezīmju grāmatā.

Dariet visu, kas jūsu spēkos bez spriedzes vai satraukuma. Kad persona dara visu iespējamo, lai veiktu savus nodomus, un tad paļaujas uz saprātīga neredzama spēka palīdzību, notiek lieliski notikumi.

Lūdzieties, plānojiet, noskaņojieties un dariet visu, ko varat, un tad ļaujiet visam iet savu gaitu. Jūsu spēja palaist vaļā kontroli būs tikpat svarīga kā lūgšanas.

Lasi vēl: Psihologi atklājuši patiesību par cilvēkiem, kuri bieži raud jebkura iemesla dēļ

Katra persona, ar kuru jūs sastopaties, ir aktieris uzrakstītajā scenārijā. Jūsu vienīgā problēma ir pastāvīgi uzlabot scenāriju, lai padarītu filmu labāku. Atbildība par filmas režiju ir jums.

Avots:

zaya

Pievienot komentāru