“Volkswagen” un “Audi” aicina klientus Latvijā uz tiešsaistes autosalonu

Volkswagen un Audi Latvijā prezentē tiešsaistes 360° autosalonu, kas sniegs iespēju iepazīties ar jaunākajiem zīmolu modeļiem, pat neizejot no savām mājām. Jau šodien ikviens var apmeklēt Volkswagen un Audi tiešsaistes autosalonu un attālināti izpētīt nesen klajā laisto 100% elektrisko Audi e-tron Sportback apvidus auto, astotās paaudzes leģendāro Volkswagen Golf un jaunāko papildinājumu komercauto segmentā – Volkswagen Multivan 6.1. busiņu.

Volkswagen Multivan 6.1.: https://volkswagenbaltic.eu/360/multivan/?language=lv Audi e-tron Sportback: https://360.audi.lv/etron/ Volkswagen Golf 8: https://volkswagenbaltic.eu/360/golf/?language=lv

“Mēs esam pieejami tur, kur mūsu klienti mūs vēlas sastapt. Mājās vai klātienē dīleru centrā – mūsu mērķis ir nodrošināt daudzpusīgu pieredzi. 360 grādu digitālais autosalons ir iespēja virtuāli apmeklēt Audi un Volkswagen dīlercentrus un iepazīt jaunākos modeļus attālināti. Tas papildinās arī mūsu pārstāvēto zīmolu interneta veikalu, kura atklāšana gaidāma drīzumā. Jau šobrīd savu Volkswagen automašīnu ir iespējams rezervēt šeit, taču tuvākajās dienās tiks pievienota arī apmaksas iespēja,” uzsver Volkswagen un Audi automašīnu importētāja izpilddirektore Ilze Grase-Ķibilde.

Volkswagen un Audi tiešsaistes autosalonā šobrīd iespējams apskatīt trīs modeļus –Audi e-tron Sportback, Golf 8 un Multivan 6.1. Šis klāsts tiks papildināts līdz ar jaunu automašīnu nonākšanu tirgū. Tagad, neizejot no mājām, ir iespējams aplūkot ikvienu automašīnas detaļu – interjera un eksterjera dizainu, kā arī risinājumu funkcionalitāti un augstākās tehnoloģijas, kuras Volkswagen un Audi piedāvā tirgū.

e-tron Sportback ir jaunākais Audi modeļu klāsta papildinājums. Dinamiskā SUV kupeja ar līdz 300 kW lielu jaudu un nobraucamo distanci ar vienu uzlādi līdz 446 kilometriem apvieno ietilpīga SUV jaudu ar četru durvju kupejas eleganci un elektromobiļa progresīvo raksturu. Tā digitālie matrix LED priekšējie lukturi ietver jaunu tehnoloģiju, kas pirmo reizi ir pieejama masveida ražošanas automašīnā.

Astotās paaudzes dižpārdoklis – Volkswagen Golf 8 – ir viens no inovatīvākajiem kompaktklases modeļiem pasaulē. Tā pilnībā intuitīvais digitālais interjers sniedz iespēju braukt daļēji automatizēti līdz 210 km/h, un tas ir pirmais Volkswagen modelis, kas izmanto kolektīvo satiksmes intelektu Car2X, lai savlaicīgi brīdinātu par sarežģījumiem uz ceļa. Turklāt piecu zvaigžņu NCAP novērtējums un jaunā pagarinātā garantija uz pieciem gadiem kārtējo reizi padara jauno Golf par klientu favorītu.

Vairāk nekā sešās paaudzēs – no T1 līdz T6 – Volkswagen komerctransports visā pasaulē ir pārdevis gandrīz 12 miljonus vienību. T6.1. – ikonas jaunākais izdevums ir digitalizēts un savienots, ka arī ar jaunu aprīkojumu: plašu palīgsistēmu klāstu, tostarp adaptīvo kruīza kontroli un joslas saglabāšanas asistentu Lane Assist, pirmo reizi pieejamu digitālo instrumentu paneli, kā arī jaunākās paaudzes Volkswagen informācijas un izklaides sistēmu ar integrētu SIM karti, kas nodrošina pastāvīgu piekļuvi tiešsaistei.

Par Moller Baltic Import:

Moller Baltic Import SE ir Møller Mobility Group AS (iepriekš pazīstama kā Møller Group) pilnībā piederošs uzņēmums, kas ir Audi automašīnu izplatītājs Latvijā un Lietuvā, bet Volkswagen automašīnu izplatītājs Baltijas valstīs. Møller Mobility Group

Rīga, 14.05.2020

AS ir grupas mātesuzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4 300 darbinieku Norvēģijā, Zviedrijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Ar kopējo apgrozījumu vairāk nekā 28 miljardi Norvēģijas kronu (3 miljardi eiro) Møller Mobility Group ir viens no Ziemeļeiropas vadošajiem auto nozares uzņēmumiem. Grupas darbība aptver Volkswagen, Audi, Škoda, Seat un Volkswagen komerctransporta importu, tirdzniecību un iegādes finansēšanu.

Pievienot komentāru