Zaudējot mammu, tu zaudē daļu savas dvēseles. Pastāsti mātei, cik ļoti viņu mīli, kamēr viņa ir dzīva!

Vislabāk ir padomāt par to, ko būtu teikusi mamma, ja redzētu, kā tu ciet. Galu galā viņa vismazāk būtu gribējusi, lai tev tiktu nodarītas nepanesamas sāpes.

Ja pēc mammas nāves tu bieži par viņu sapņo, tas ir tikai tāpēc, ka tu ļoti pārdzīvo. Tādējādi tava zemapziņa atsakās noticēt notikušajam. Vislabākais ir atcerēties, ko tu gribēji paveikt kopā ar māti, bet tev nebija laika. Tāpēc paveic to pats, atceroties viņu.

Visi cilvēki mirst. Un, protams, kad aizsaulē aiziet tuvinieki, mums to ir grūti pārdzīvot. Bet viņu mīlestība mūžīgi paliek pie mums, un mums ir jādzīvo, par spīti visam. Mums nevajadzētu ieciklēties uz mīļotā cilvēka nāvi, mums vajadzētu domāt – ir labi, ka viņš dzīvoja un padarīja mūs laimīgus.

Lasi vēl: Pacientes nāves iemesls nebija Covid-19 infekcija, bet gan citas hroniskas saslimšanas

Bet vissvarīgākais ir novērtēt mammu un jebkuru citu tuvu cilvēku, kamēr viņi ir dzīvi. Galu galā neviens no mums nedzīvos mūžīgi

Piezvani mammai un pastāsti viņai, cik ļotitu viņu mīli, novērtē un cieni.Jo viņa ir vienīgā pasaulē, kas ar tādu spēku un pašatdevi spēj mīlēt savu bērnu.

Avots:

interesno

COMMENTS

Pievienot komentāru