11 pazīmes, ka jūs jau esat saticis cilvēku, kurš ir jūsu otrā pusīte uz mūžiem

Ar šo cilvēku jūs varat būt atklāts un godīgs.

Katrs cilvēks tiecas uz attiecībām, kurās viņš varētu partnerim izteikt savas domas un to, ko patiesi jūt. Ja jums ir paveicies atrast radniecīgu dvēseli, jūs varat to saprast jau pēc tā, ka, ja vēlaties, varat pastāstīt savam partnerim savas domas, nebaidoties no viņa reakcijas.

Bet, ja jūs jūtat, ka nevarat runāt par konkrētām tēmām, vai, ka viņš vai viņa nosoda jūs, pat necenšoties saprast…Tas nozīmē, ka jūsu partneris noteikti nav jūsu radniecīgā dvēsele. Radniecīga dvēsele var arī nepiekrist kādam no jūsu skatu punkta, bet jebkurā gadījumā uzklausīs to, ko teiksiet viņai, bet jebkāda nosodījuma vai aizsprieduma.

Ja esiet saticis savu radniecīgo dvēseli, tas vēl nenozīmē to, ka attiecības būs romantiskas.

Starp citu, jūsu radniecīgā dvēsele var arī nebūt jūsu potenciālais romantiskais partneris. Jūs to sapratīsiet pēc tā, ka attiecībās ir visi augstāk minētie aspekti, izņemot seksuālo.

Jūs savā starpā jūtat dziļu un emocionālu saikni, bet ātri sapratāt, ka nesaistāt viens otru seksuālajā plānā. Tas, nebūt,  nenozīmē, ka tā nav radniecīga dvēsele. Jūs viņu atradāt, un tas ir brīnišķīgi, vienkārši liktenis jums kā romantisko partneri ir atlasījis pavisam citu cilvēku.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmes, kuras ir nesatricināmas jebkādos apstākļos. Kaut man būtu tādi nervi! Varbūt pats esi starp tām?

Jūs neiemīlēsiet viens otru no pirmā acu skatiena.

Jūs varat domāt, ka jūsu radniecīgajai dvēselei jābūt kaut kam jaunam, kādam, ar kuru jums vēl tikai jāiepazīstas ballītē, vai, piemēram, neveikli jāsatiekas sabiedriskajā transportā vai bibliotēkā. Bet patiesībā, tas var būt kāds kaimiņš, kuru jūs pazīstat jau vairākus gadus, vai, piemēram, jūsu labākais draugs.

Avots:

lime

Pievienot komentāru