11 pazīmes, ka jūs jau esat saticis cilvēku, kurš ir jūsu otrā pusīte uz mūžiem

Radniecīga dvēsele – tas nav cilvēks, kurš nodrošinās ideālas attiecības, bet gan tas, ar kuru jūs spēsiet pārdzīvot gan kāpienus, gan kritienus. Pārdzīvot tos kopā.

Radniecīga dvēsele – tas nav tikai kāds, kas mums ir piemērots. Tie ir cilvēki, ar kuriem mēs esam ļoti  saistīti. Tie ir cilvēki, kuru klātbūtnē jūtat to «klikšķi«, kurā  savienojas jūsu dzīves…

Kaut gan, daudzi psihologi uzskata, ka mums ir jāaizmirst par «radniecīgas dvēseles« meklēšanu, jo ar to aizraujoties, atraidām piemērotus potenciālos partnerus. Tas viss tāpēc, ka meklējam savu īsto «otro pusīti«, kura, iespējams, pat neeksistē.

No otras puses, pastāv uzskats, ka radniecīgas dvēseles,  protams, eksistē, bet tie nav cilvēki, ar kuriem, jau  pie pirmās tikšanās reizes jūtat, ka dvēselē viss nostājas savās vietās.  Par radniecīgām dvēselēm ar laiku kļūst tie, kurus mēs mīlam ar īstu un plašu mīlestību.

Kam ir taisnība šajā jautājumā? Un, vai tiešām pastāv šīs radniecīgās dvēseles? Diemžēl, tagad precīzi to pateikt nevar neviens. Lai atbildētu uz šiem jautājumiem pašam sev, ir vērts pieslēgties savām attiecībām un padomāt par to, vai tajās ir zemāk izklāstītās pazīmes. Un, ja tā ir…viss ir iespējams!

Jūs spējat sazināties viens ar otru bez vārdiem.

Tā…tas izklausījās mazliet televīzijas raidījuma «Ekstrasensu cīņas« stilā. Bet, tomēr, tā ir patiesība. Šī cilvēka klātbūtne neraisa  jūsos vēlmi bezgalīgi runāt lai tik neaizpildītu neveiklos klusēšanas brīžus.

Bet, kad sarunājaties, tad ļoti bieži saprotat, ka esat spējīgi nobeigt viens otra frāzes ar tādu vieglumu, it kā lasītu domas… Un, kaut kādā ziņā, tas tiešām tā ir.

Jūsu dvēseļu starpā ir izveidojusies tik spēcīga saikne, ka citiem cilvēkiem par tādu atliek vien sapņot.

Jūs jūtat to.

Savā zemapziņā Jūs jūtat, ka šis cilvēks jums ir ideāli piemērots. Vienkārši jūtat, un viss. Šī ir sajūta, kas nav loģiski izskaidrojama…

Kad jūs saskatāties, starp jums rodas ķīmija.

Jūs esat divi – praktiski divi atšķirīgi komponenti vētrainai un neizsakāmi skaistai ķīmiskai reakcijai. Jūtas, kuras pārņem jūs, kad jūs satiekaties, atšķiras ar neticamu spēku un piesātinājumu.

Jā, protams, kādreiz jūs piedzīvojāt jūtas arī pret citiem cilvēkiem, bet, tas nebija nekas līdzīgs tam, ko jūtat tagad… Un, lai arī jūsu seksuālā enerģija strauji aug, runa nav tikai par to, ka jums ir fantastiski gultā – kaisle un mīlestība piepilda jūs arī ikdienā.

Jūs padarāt viens otru labāku.

Jūs viens otrā pamodināt visu to labāko, un – neuzbāzīgi un pozitīvi mudināt  lieliem panākumiem. Ar šo cilvēku, jūs jūtaties iederīgs savas dzīves  labākajā komandā. Neviens no jums nejūt, ka viņa vai viņas intereses tiek ignorētas.

Jums, un jūsu «otrajai pusītei« ir vēlme pilnveidoties personiskajā plānā un atbalstīt vienam otra kāpumu. Īstas radniecīgas dvēseles nav tikai ļoti tuvi cilvēki, bet arī pilnvērtīgi partneri.

Jūs jūtaties viegli un nepiespiesti.

Jūs nebaidieties no tā, ka nejauši varat pateikt viņam vai viņai ko tādu, uz ko partneris var ļoti apvainoties. Nebaidieties, ka jūsu rīcība viņam vai viņai var šķist dīvaina vai nesaprotama – pat tad, ja dušā dziedāsiet savādas dziesmas. Jūs no tā nebaidāties, tāpēc ka jau no pirmās dienas šī cilvēka klātbūtnē jūs jūtaties komfortabli.

Jūs jūtat, ka varat sarunāties par jebkādu tēmu. Šķiet, ka pazīstat viens otru jau vairākus gadus.

Jums abiem ir trūkumi, jūs to zināt, bet vēl joprojām esat kopā.

Jā, jums ir savi trūkumi, tāpat kā jūsu partnerim, bet jūs par tiem brīnišķīgi ziniet…un jums par tiem ir vienalga. Tāpēc, ka jūs netiecaties atrast kādu ideālu sākot ar ārieni, beidzot ar uzvedību, kādu, kurš visu laiku smaidīs un darīs tikai pareizas lietas. Tā nav radniecīga dvēsele, tā ir porcelāna lelle, kurai atņemti ne tikai trūkumi, bet arī pati dzīve.

Jūs redzat viens otra nepilnības un trūkumus, bet, neskatoties ne uz ko,  pieņemat tos un pieņemiet viens otru kopa ar viņiem.

Radniecīga dvēsele – tas nav cilvēks, kurš nodrošinās ideālas attiecības, bet gan tas, ar kuru jūs spēsiet pārdzīvot gan celšanos, gan kritienus. Pārdzīvot kopā.

Kopā jums ir labi un mierīgi.

«Otras pusītes klātbūtnē, jums nav jāpiedzīvo patstāvīgs stress. Jums ir jābūt drošam un atslābušam – tā, it kā viss apkārt notiekošais būtu savās vietās, un viss ietu tā, kā tam vajadzētu būt.

Bet, ja visu laiku, kad esat kopā, sēžat kā uz adatām…Tātad, šis cilvēks ir jebkas cits, tikai ne jūsu radniecīgā dvēsele.

Jūsu starpā ir domstarpības, bet jūs piekrītat pašam galvenākajam.

Nu labi, viņš nav ideāls. Viņš regulāri pēc skūšanās atstāj izlietni netīru, atstāj paceltu poda vāku, un tas jūs ļoti kaitina. Bet viņu var kaitināt jūsu ieradums čāpstināt ēšanas laikā un vannasistabas aizņemšana stundām. Jā, tas viss var kaitināt un pat emocionāli iespaidot…bet tas nav tas, kas var radīt plaisu jūsu attiecībās.

Jūs, taču piekritīsiet tam, kas jums ir tiešām svarīgs. Piekritīsiet tam, kas veido attiecību pamatu. Cieniet dzīvē to, ko ciena tajā jūsu partneris, un vērojiet pasauli no viena un tā paša skatu punkta.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru