3. augustā pilnmēness dienā zodiaka zīmēm vajadzētu uzmanīties no šīm lietām. Auni, nesēdieties pie auto stūres!

Lūk, ko pilnmēness ir sagatavojis zodiaka zīmēm.

Auns – Ūdensvīra pilnmēness ietekmēs jūsu attiecības: ar radiem, kolēģiem, kaimiņiem, draugiem utt. Pēkšņas ķildas ir iespējamas senu skumju vai pārpratumu dēļ. Esiet uzmanīgs šajā dienā pie auto stūres. Labāk vispār nevadiet automašīnu šodien.

Vērsis – augusta pilnmēness skars mājas un ģimenes jautājumus. Lai neizprovocētu konfliktus, vērojiet katru savu vārdu un darbu, vai vēl labāk – pavadiet, ja iespējams, šo dienu vienatnē.

Dvīņi – pievērsiet bērniem maksimālu uzmanību. Pavadiet šo dienu ar saviem bērniem- dodieties uz zooloģisko dārzu, uz parku, vai uz kādu bērnu pasākumu.

Vēzis – pievērsiet uzmanību savai veselībai. Atsakieties no sliktiem ieradumiem vismaz uz pāris dienām un vēlams uz visiem laikiem. Esiet piesardzīgs, risinot juridiskas problēmas – ir iespējamas kļūdas un dažādas nepatikšanas.

Lauva – jums jāuzmanās no problēmām darbā vai biznesā. Ja jums ir steidzama biznesa tikšanās, esiet precīzs. Nedrīkstat kavēties ar darbu un jābūt uzmanīgiem jautājumos, kurus jums uzticēs jūsu priekšnieks.

Jaunava – pilnmēness diena būs jums grūta. Jūs darīsiet pareizi, ja atteiksieties no gariem braucieniem. Atcerieties samaksāt rēķinus un laicīgi samaksāt aizdevumus.

Svari – saglabājiet savu prātu brīvu un neesiet emocionāli. Augusta pilnmēness sola lietu pabeigšanu un noslēpumu atklāšanu, tostarp ienaidnieku atklāšanos, kuri traucē jūsu dzīvē.

Skorpions – pilnmēness ietekmēs jūsu profesionālās darbības, attiecības ar priekšnieku. Var sagraut jūsu kā speciālista reputāciju.

Strēlnieks – ar savu izturēšanos pilnmēness dienā tu vari iznīcināt draudzību, kas pastāv jau daudzus gadus. Neatsaki draugiem, ja viņi lūdz palīdzību.

Mežāzis – pilnmēness laikā var būt daudz nepatikšanu, tādēļ rūpīgi apdomā katru savu darbību. Arī šajā dienā pastāv risks ciest no noziedzības.

Lasi vēl: Šī gada 3.augustā ir gaidāms bīstams pilnmēness. Tā ietekmē ir iespējami lieli konflikti un nesaskaņas

Ūdensvīrs – augusta pilnmēness laikā varat just enerģijas trūkumu un nevēlēšanos vispār kaut ko darīt. Neejiet pret savu ķermeni – pavadiet 3. augustu mierīgā atmosfērā.

Zivis – vērojiet savu maku un atturieties no jebkādiem darījumiem ar naudu.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru