4 gadus neviens nevēlējās pirkt Maikla Džeksona rančo ”Neverland”, bet beidzot ir atrasts pircējs. Atklāsim nepatīkamas detaļas

ASV viņi beidzot atrada pircēju Maikla Džeksona slavenajai ”Neverland Ranch”, kas nav pārdota kopš 2015. gada. Par to ziņoja The Wall Street Journal.

Mantojuma īpašnieks 40 km attālumā no Santabarbaras kļuva par miljardieri Ronu Burklu, kurš iepriekš pats Džeksonu konsultēja biznesa jautājumos. Burkle iegādājās rančo par 22 miljoniem dolāru, un sākotnējā cenu zīme bija 100 miljoni dolāru.

”Neverland” cena pēdējos piecos gados ir samazinājusies, jo nevienam nav bijusi vēlēšanās to iegādāties. Pagājušajā gadā viņi pieprasīja 31 miljonu dolāru par Džeksona zemi un visām ēkām to teritorijā. Pats mūziķis 1987. gadā par rančo samaksāja aptuveni 19,5 miljonus dolāru.

Teritorijā mākslinieks uzbūvēja pats savu atrakciju parku, kurā ietilpa dzelzceļš un panorāmas rats. Arī “Neverland” atradās zooloģiskais dārzs – tajā dzīvoja orangutāni, lamas un pat zilonis, kuru Džeksonam uzdāvināja aktrise Elizabete Teilore.

Rančo kopumā ir 22 ēkas, ieskaitot normāņu stila savrupmāju 1150 kv.m. platībā. 2700 hektāru platībā varat atrast vairākus viesu namus, peldbaseinu ar lapeni, basketbola laukumu, tenisa kortu un 50 vietu kinoteātri.

Filmā “Neverland”, kas nosaukta salas vārdā pēc Džeimsa Berija lugas, Džeksons dzīvoja līdz 2005. gadam. 2008. gadā finansiālu grūtību dēļ dziedātājs bija spiests pārdot savu rančo daļu ieguldījumu sabiedrībai Colony Capital.

Lasi vēl: Likteņa vēstījumi, kas liecina – tavā dzīvē tuvojas baltā strīpa.Varēsi sasniegt visu, ko vēlies!

Grūtības bija saistītas ne tikai ar globālo krīzi, bet arī ar tiesas procesa sekām: Džeksonu apsūdzēja par seksuālu uzmākšanos bērniem. Pirms 15 gadiem Džeksons tika attaisnots pēc apsūdzības par 13 gadus veca zēna uzmākšanos šajā pašā rančo. Kopš tā laika mūziķis tur nekad nav bijis atgriezies.

Maikls Džeksons nomira 2009. gada jūnijā savās mājās Losandželosā sirds apstāšanās dēļ, pārdozējot spēcīgu pretsāpju līdzekli. Iespējams dēļ Džeksona slavenās melnās pagātnes daudzi nav vēlējušies pirkt šo rančo.

Avots: daily

COMMENTS

Pievienot komentāru