4 zodiaka zīmes, kurām veiksies mīlestībā 2019. gadā; Dažiem pāriem gaidāms ģimenes pieaugums

Skorpions

Lai kļūtu absolūti laimīgs, Skorpionam vispirms jāatstāj vecās pagātnes nastas un jāatjaunojas garā. Dzeltenā zemes cūka atnesīs Skorpionu dzīvē brīvību, kā arī pilnībā atbrīvos no iekšējām bailēm un pārdzīvojumiem. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji 2019. gadā sastaps savu īsto mīlestību. Pat ja tu nebūsi gatavs jaunām attiecībām, vienalga otrā pusīte ielauzīsies tavā dzīvē, un padarīs to brīnišķīgu un vētrainu.

Lasi vēl: Ja tavs dzimšanas gads beidzas ar 1, gaidi zelta karieti, bet, ja ar 6 vai 7 – gatavojies kāzām; Astroloģiskās prognozes 2019. gadam

Eksperti patiešām Skorpioniem rekomendē šajā gadā pavadīt vairāk laika kopā ar otro pusīti, piemēram, ieplānojot kopīgu atpūtu, vai arī vienkārši dodoties pastaigās uz parku. Pacenties neslēpt savas jūtas, mēģini daudz atklātāk par tām runāt. Skorpioni, kuri jau ir izveidojuši ģimeni, burtiski peldēsies mīlestībā un sāks daudz vairāk uzticēties partnerim. Jūsu jūtas uzplauks ar jaunu spēku, viss būs lieliski.

Zivis

Tos šīs zodiaka zīmes pārstāvjus, kas uzskata sevi par pārliecinātiem vecpuišiem, skars amora bulta, un no tās nebūs iespējams izvairīties. 2019. gads Zivīm ir sagatavojis daudz patīkamu pārsteigumu un dāvanu. Mīlestība tavā dzīvē atnāks pilnīgi negaidīti, turklāt tas var būt sens paziņa vai sena pielūdzēja.

Jaunās jūtas pilnībā izmainās sapņainās Zivis. Visi iepriekš izsapņoti sapņi 2019. gadā kļūs par realitāti. Tām Zivīm, kas jau bija satikušas savu otro pusīti, Dzeltenā zemes cūka ienesīs attiecībās kaisli. Un tas attiecībās nāks tikai pa labu. Zivīm ir nepieciešams cienīt katru mirkli un novērtēt katru savas dzīves brīdi.

Avots:

nicstyle

Pievienot komentāru