5 pazīmes, kuras liecina – jūsu attiecības vairs nav jēga glābt

Jūs vairs nekomunicējat savā starpā
Iespējams, ka jums rodas sajūta, ka partneris dzīvo savu dzīvi – dzīvi, kuru jūs īsti nepazīstat. Apkārtējiem jūs izskatāties pēc ideāla pāra, taču patiesība ir tāda, ka katrs no jums jau sen dzīvo pats savu dzīvi…
Attiecībās trūkst patiesums
Ar laika palīdzību pāri nostabilizē savas savstarpējās attiecības, viņi kopīgiem spēkiem nonāk pie dažādiem lēmumiem. Viņi kopīgi izvēlas sev gultu vai mājdzīvnieku – tas viss notiek tik dabīgi. Ja jūs šajās attiecībās nedarāt visu kopā, nepieņemat sadzīviskus risinājumus kopā – šīs attiecības ilgi vairs neturpināsies.


Vientulības sajūta
Jums ir bijušas naktis, kad jūs klusībā pie sevis raudat, kad jums blkus guļ jūsu partneris? Vai jūs jūtat sevī tukšumu pat tad, kad jūsu galva atrodas atspiesta pret partnera plecu? Jūs labāk izvēlaties klusēt, nevis padalīties savās izjūtās ar partneri? Ja jūsu atbildes bija jā, tad ir pienācis īstais laiks mukt prom no šīm attiecībām, nemaz neskatoties uz to, cik daudz tajās bijāt ieguldījuši.
Trūkst savstarpējās cieņas
Cieņa ir viena no vissvarīgākajām lietām jebkurās labās attiecībās. Cieņa ir tik pat nepieciešama, kā mīlestība. Tā ir cieņa pret jums, kā cilvēku, pret partnera idejām, prasībām un vajadzībām – tā ir neatņemama attiecību sastāvdaļa. Pretējā gadījumā jūsu attiecības ir bezjēdzīgas un tās ieteicams pēc iespējas ātrāk pārtraukt.

avots

Pievienot komentāru