5 pazīmes, kuras liecina – jūsu attiecības vairs nav jēga glābt

Neignorējiet sarkanos signālus, kas parādās jūsu šķietami ideālajās attiecībās, citādi gala rezultātā būs pārāk vēlu pagriezt kaut ko atpakaļ. Nevajag bojāt pašiem savu dzīves laimi.

Lasi vēl: Kāda ir jūsu dzīves jēga, ņemot vērā jūsu zodiaka zīmi

Lūk, pieci SOS signāli jeb sarkanās stop zīmes, kuras liecina, ka jūsu attiecībās viss neiet tā, kā bija plānots. Tā ir kā pazīme, ka šīm attiecībām nav lemts vairs turpināties.

Ne pārāk laba emocionālā saikne
Neuzticīgās attiecībās vienmēr būs moments, kad jūs sapratīsiet – jums nekad nav bijusi īsta emocionālā saite. Visticamākais, ka tā vienkārši bija īslaicīga piesaiste, kas arī radīja visu šo attiecību maģiju.
Daudziem no jums tas varēja būt vien īss mirklis, kurā jūs atvērāt sevi un sapratāt, ka otrs cilvēks tiešām ir gatavs jūsu dēļ darīt visu, jo ir līdz ausīm iemīlējies, turklāt pārcietīs ar jums kopā jebkādas emocionālās barjeras vai problēmas. Tas ir skaidrības moments – tas ir visu spēcīgu attiecību pamatā. Taču, ja pēc ilgām pūlēm, neizmērīgi daudz sarunām un secinājumiem jūs tomēr saprotat, ka šis nav jūsu gadījums, tad šīs attiecības labāk tomēr pārtraukt.

Turpinājumu lasiet nākošajā 

Pievienot komentāru