Ņemot vērā zodi-aku, tad šīs personas savā starpā nekad nespēs ”uzšķilt” dzirkstelīti un ar laiku attiecības izbeigsies

Dvī-ņi

Jums būs grūti dzīvot ar Svar-iem un Jaun-avu. Neticami pievilcīgā Jaun-ava nākotnē var jūs likt vilties: tas ir apmēram 3-5 mēnešus vēlāk. Ja jums nav kopīgu interešu, tad laulība un attiecības tiek sauktas par neveiksmēm. Svari būs pastāvīgi aizkaitināti, jo jūs esat nekonkrēts. Stājoties attiecībās ar viņiem, ir jāievieš visas prioritātes vienlaikus, lai nākotnē nebūtu problēmu.

Vēz-is

Sliktākais no visiem, vēz-is būs ar citu vēzi. Jā, viss no pirmā acu uzmetiena ir labs – tās pašas vērtības, viens skatiens uz pasauli, bet tas būs tik garlaicīgi, ka mīļākā vai mīļākās parādīšanās ir vienkārši milzīga. Šādas attiecības izplēn lēnām, bet pārliecināti, un ir neticami grūti tās atjaunot.

Lasi vēl: Onkologi ir šokā: šī sula nogalina vēža šūnas, ārstē gastrītu un cukura diabētu, palīdz aknāk un sirdij

Lau-va

Vē-ži, Ūdens-vīrs un Au-ns ir visnepiemērotākās otras puses Lau-vai. Vē-ži ir pārāk vienkārši, lai mīlētu Lau-vu, Ūdens-vīriem uz to nav laika, un Au-ni padara Lau-vu greizsirdīgu. Lai kļūtu par spēcīgu Lau-vas otro pusīti, šīm trim zīmēm ir būtiski jāpārskata viņu uzvedība un pasaules uzskats. Izredzes ir mazas, jo Lauva nepiedod aizvainojumus, nepatiesību un uzmanības trūkumu pret sevi.

Jau-nava

Jaun-avai ir ļoti grūti sadzīvot ar citu Jaun-avu. Jūs varat kļūt ļoti uzticīgi draugi, bet starp jums nav mīlestības. Jaun-avas arī kaitina slinkums un iniciatīvas trūkums Zi-vīs. Blakus Jaun-avai jābūt ļoti spēcīgām Zi-vīm. Vēl šie cilvēki nesdzīvo ar Svar-iem, lai gan ir savstarpējas simpātijas- ir svarīgi būt diplomātiskiem.

Sva-ri

Vienīgā zodiaka zīme, kas jums nav piemērota, ir Dvī-ņi. Viņa nepastāvība radīs nelīdzsvarotību attiecībās, tomēr pat šajā gadījumā joprojām pastāv izredzes uz veiksmīgu dzīvi kopā un mīlestību. Sva-ri – tā ir patiešām unikāla zīme, jo viņi ir tie, kamstarp 11 no 12 zīmēm nav vispār vai gandrīz nav problēmu.

Skor-pions

Skor-pioniem ir grūti ar visiem. Vismazākās problēmas un lielāko apbrīnu viņi saņem no Jaun-avas, Dvī-ņiem un Ūdens-vīriem. No otras puses, šīs pašas zīmes jūs var pamest jebkurā laikā – it īpaši Jaun-ava. Astrologi nespēj vienoties par kopīgu viedokli, tāpēc jumss pašam jāizlemj, ar kuru labāk: ar tiem, kas ir neatkarīgi un necietīs jūsu raksturu, vai ar tiem, kas paklausīgi izpildīs visas jūsu vēlmes.

Strēlnieks

Vissliktāk Strēl-nieki ietekmē Vē-zi un Ziv-is. Pirmie ir pārāk konservatīvi un mierīgi, un pēdējie ir bezgalīgi neaizsargāti un nespēj novērtēt Strēl-nieka dinamisko dzīvesveidu. Problēma šajā gadījumā tiem, kas tevī ir iemīlējies –viņiem ir jāpielāgojas pie jums, lai gan nekas neliedz jums apdzēst jūsu dedzību.

Mež-āzis

Mež-āži ir ļoti aizdomīgi un vienlaikus loģiski un racionāli. Tāpēc viņi nesaprot Dvī-ņus un Ūdens-vīru. Vissliktākā saderība Mež-āzim ir ar Skor-pionu, kas vispirms var likt ienīst visu pretējo dzimumu, nevis tikai vienu no tā pārstāvjiem. Mež-āži ļoti pierod pie cilvēka, tāpēc Skor-piona izgājieni un viņa tālāka izzušana var padarīt Mež-āzi par bezjūtīgu pret jebko!

Ūden-svīrs

Lau-vas Ūdens-vīram ir pārāk patmīlīgas. Tas liek pēdējiem smieties, jo viņi vienkārši nesaprot, kāpēc cilvēki var tik ļoti sevi mīlēt. Tieši pretēji, Sva-ri ir pārāk nedroši, kas Ūdens-vīrā arī rada tikai smieklus. Ja šīs zīmes var izskaidrot savu rīcību ar pamatotiem argumentiem, tad dažas izredzes uz mīlestību vai draudzību būs.

Zi-vis

Zi-vīm ir visgrūtāk dzīvot mīlestībā vai draudzībā ar citām Zi-vīm. Fakts ir tāds, ka šādā aliansē nav iniciatīvas. Zi-vīm arī ir vajadzīga mīlestība un uzmanība, tāpēc Lau-vasatkrīt uzreiz. Ar pārējiem atrast kopīgu valodu var būt salīdzinoši viegli. Lau-vām vai citām Zi-vīm ir nepieciešama iniciatīva un patiesas izjūtas, tāpat kā pašam. Tikai šādā savienība būs iespējams nodzīvot ilgu laiku.

Avots:

be-day

COMMENTS

Pievienot komentāru