Bērni jums nelūdza piedzimt, tāpēc beidziet izturēties tā, it kā viņi jums būtu parādā. Skarbi, bet tieši!

Viņiem nav jāslēpj sevī emocijas un jādzīvo tā, it kā nebūtu ar ko padalīties par saviem pārdzīvojumiem. Palīdzot bērnam orientēties dzīvē, jums vajag darīt to ar rūpju un līdzjūtības palīdzību, nevis ar dusmām un atsvešinātību.

Jo vairāk Jūs attieksieties pret savu bērnu, kā pret savu īpašumu, jo ļaunāki viņi kļūs augot. Viņi cīnīsies ar visiem spēkiem, lai pierādītu jums savu neatkarību.

Vai, tiešām, jums negribētos, lai jūsu bērni augtu ar pareizu uztveri? Nevajag censties viņus pārvērst par vēl vienu sevis versiju vai piespiest dzīvot tādu dzīvi, kādu vēlējāties dzīvot jūs, bet nespējāt. Atļaujiet viņiem pašiem pieņemt lēmumus un vērot, līdz kam tie novedīs. Viņi ir spējīgi uz ko vairāk, nekā jūs domājat.

Lasi vēl: Šī meitenīte piedzima svarā kā coca-colas mazā bundžiņa(346gramus). Ārsti ar visiem spēkiem pūlējās mazo dzīvībiņu glābt.

Protams, mēs devām viņiem dzīvību un mīlam, bet viņiem ir savs ceļojums. Jūs variet atrasties blakus, bet nespēsiet noietu viņu ceļu viņu vietā. Jūsu bērna jūtām, domām un viedoklim ir nozīme.

Avots:

cluber

Pievienot komentāru