Bijušais vīrs atvēzējās, lai viņai iesistu, bet viņu apturēja svešinieks. Kad viņa pagriezās un ieraudzīja, kas viņš ir, viņai bira asaras

Šis stāsts izvērtās pavisam traks. Reizēm ģimenē ir situācijas, kad bijušais vīrs neliek sievu mierā un pat ir gatavs viņu fiziski ietekmēt. 

Irina uzauga lielā ģimenē. Viņu vienmēr interesēja viss, viņai patika darīt visu godīgi, tāpēc viņa bieži nāca mājās ar zilumiem, aizstāvēja savus jaunākos brāļus un māsas, kā arī tos puišus, kurus pagalmā aizvainoja vecākie. Mamma pastāvīgi viņu lamāja par šādu rīcību, bet Irinas raksturu vairs nevarēja mainīt.

Pēc skolas beigšanas Irina devās strādāt uz citu pilsētu. Grūti šķirties no ģimenes, bet viņas karjera viņai bija svarīga. Jaunā vietā meitene satika jauku un izskatīgu puisi Andreju. Viņš uzaicināja viņu uz restorānu un pasniedza ziedus. Irina ātri padevās un piekrita precēties ar Andreju.

Lasi vēl: Pēc dziednieku domām šo 5 sieviešu vārdi ir apveltīti ar visspēcīgāko aizsardzību kāda vien redzēta

Viss bija skaisti

Ģimene izrādījās skaista un laimīga, jaunieši visu laiku bija kopā, devās uz darbu, staigāja kopā. Šādi pagāja divi gadi. Irina bija laimīga, bet diemžēl meitene nevarēja palikt stāvoklī. Šķita, ka tas reizēm pat sadusmoja Andreju. Kādu dienu vīrs ieradās mājās piedzēries un sāka pārmest Irinai, ka viņa ir tukšs trauks, ka viņam nebūs mantinieka.

”Vajadzēja tevi no sākuma pārbaudīt un tad tikai precēt”, viņš bļāva. 

Irinai bija nepatīkami to dzirdēt, viņa sāka raudāt un iegāja citā istabā. Bet Andrejs nevarēja nomierināties, viņš skrēja uz turieni, sāka kliegt. Sieva gulēja, raudāja spilvenā, tad vīrietis piegāja pie viņas un satvēra viņu aiz matiem. Visas asaras pazuda uzreiz.

Irina paskatījās uz savu vīru, viņa bija šokēta, viņš nekad to nebija atļāvies. Tajā brīdī viņas krūtīs kaut kas iecirtās, viņa paskatījās uz vīru un saprata, ka viņai vairs nav nekā, tas nav viņas vīrs.

Pēc šī incidenta Andrejs arvien biežāk sāka dzert kopā ar draugiem. Viņš atnāca mājās un sāka taisīt skandālus. Reiz Irina nolēma viņam atbildēt, par ko viņa saņēma sitienu pa seju. Meitene uzlika roku uz vaiga un ieskrēja vannas istabā, kur pati ieslēdzās. Andrejs sāka lauzt durvis, viņš bija kā dusmīgs dzīvnieks.

Irina nogaidīja, kamēr dzīvoklī viss nomierinās, viņa atstāja savu slēptuvi, ātri savāca visu nepieciešamo, izņēma visu naudu, kas tur bija, no vīra maka un izskrēja no dzīvokļa. Nebija kur iet, tāpēc Irina devās uz staciju un ar pirmo autobusu devās pie vecākiem.

Tālāk viss pasliktinājās

Vecāki, ieraugot meitas stāvokli, žēloja viņu. Tēvs pat gribēja doties pie Andreja un uzzināt visu, bet Irina viņu apturēja. Viņa negribēja vairāk problēmu. Meitene pameta darbu un kādu laiku palika pie vecākiem. Viņa baidījās iet ārā, jo tur viņa varēja satikt savu bijušo vīru.

Reiz Irina devās uz pārtikas veikalu un notika kaut kas, no kā viņa tik ļoti baidījās, Andrejs gāja viņai pretī. Viņš sāka atvainoties, sakot, ka tas vairs neatkārtosies, taču Irina viņam vairs neticēja, un tajā brīdī viņš atgrūda meiteni tā, ka viņa nokrita. Andrejs atvēzējās, lai viņai vēlreiz iesistu, bet tajā brīdī kāds satvēra viņa roku. Viņš paskatījās apkārt, ieraudzīja jaunu puisi, kurš bija gatavs bloķēt jebkuru sitienu.

Jauneklis teica Andrejam, ka lai nekad neiet pie Irinas, tad viņš piegāja pie Irinas, sasveicinājās, viņa paskatījās uz viņu un nespēja saprast, kā viņš viņu pazīst. Viņai bira asaras.

Puisis saprata, viņš pagrieza meitenes seju pret sevi un teica, ka viņš ir tas pats Oļegs no bērnības, kuru viņa reiz aizstāvēja. Irina bija šokā, viņa atcerējās, ka Oļegs bija mazs un divus gadus jaunāks. Viņš vienmēr bija briesmās, viņa ar nūju padzina vidusskolēnus no viņa, un viņi smējās par mazo puišeli. Viņš pavadīja Ira mājās, piekrita tikties rīt.

Ar to gan viss nebeidzās

Puisis ieradās ar ziediem, viņi mazliet pastaigāja un šķīrās. Tā divus mēnešus Oļegs mēģināja uzsākt attiecības ar viņu, bet Irina bija nepieejama, bet pēc sarunas ar māti meitene saprata, ka viņš ir labs puisis un neko sliktu viņai nedarīs. Viņa piekrita tikties ar viņu.

Oļegs viņai piedāvāja roku un sirdi, Irina teica, ka viņai mazliet jāpagaida, un pēc mēneša izrādījās, ka meitene ir stāvoklī. Tad vairs nebija ko gaidīt. Kāzas bija pieticīgas. Jaunieši ir laimīgi. Viņi gaida ilgi gaidīto mantinieku.

COMMENTS

Pievienot komentāru