“Ekstrasensu cīņu” zvaigzne Natālija Bantejeva izlikusi izsolē statuju “Zilā roka”

Televīzija šova “Ekstrasensu cīņas” uzvarētāja Natālija Bantejeva izsolē uz pārdošanu izlikusi “Zilo roku”, statueti, kuru viņa ieguva kā atzinības zīmi par viņas maģisko spēju novērtēšanu.

Viena no pašiem spilgtākajiem telekanāla TNT projekta “Ekstrasensu cīņas” dalībniekiem, Natālija Bantejevapamatīgi satraukusi skatītājus. “Zilās rokas” īpašniece statueti izlikusi izsoles akcijā. Pēterburgas ragana cer iegūt par šovā nopelnīto balvu pieklājīgu naudas summu, kuru viņa ziedos labdarībai.

“Izlieku izsolē “Zilo roku”, šova “Ekstrasensu cīņas” balvu. Akcijas noteikumi ir vienkārši: kurš lielāku summu pārskaita uz patversmi “Vaņečka”, tas arī iegūst trofeju”, – atzīmēja Natālija Bantejeva savā mikroblogā.

Lasi vēl: 102 gadus veca ome ir izlēkusi ar izpletni un kļuvusi par pasaules vecāko izpletņlēcēju

Pielūdzēji atbalstīja “cīņu” uzvarētāju, norādot, ka viņa rīkojusies cienīgi. Pēc tam, kad Natālijas Bantejeva kļuva par “Zilās rokas” ieguvēju, viņa izveidoja savu raganu kopienu, kurā pievienojās:

Jeļena Jasēviča – 12.sezonas uzvarētāja, Tatjana Larina – 15. sezonas fināliste, Viktorija Raidos – 16. sezonas uzvarētāja, un DarjaVoskoboeva – 17. sezonas fināliste. Viņām izdevās pierādīt skatītājiem un skeptiķiem, ka viņām piemīt pārdabiskas spējas.

Avots:

teleprogramma

Pievienot komentāru