Feldšeris bezmaksas ārstē pensionārus un bezpajumtniekus. Daži draugi un paziņas uzskata viņu par jukušu, taču sieva viņu pilnībā atbalsta

Pēc jaunā cilvēka vārdiem, daudzi iekrīt nežēlīgā melanholijā, nemitīgi dzer un nevēlas neko mainīt, tomēr gadās arī pa kādam gaišam stāstam. Vienam cilvēkam, kuru izlikuši no mājām negodīgi nekustāmo īpašumu aģenti, Jevgēnijs kopā ar pazīstamiem juristiem palīdzējis atgūt mājokli. Tomēr, kā stāsta pats Jevgēnijs, nekas nesanāktu, ja pats vīrietis izmisīgi negribētu tikt prom no ielas. Vēl divi klaidoņi, pēc tam, kad viņiem apkopa brūces, aizdomājās un spēja iekārtoties darbā.

„Ne jau visiem ir bezizejas situācija. Daudz kas ir atkarīgs arī no pašvērtējuma. Saņemot cilvēcisku attieksmi, cilvēki atkal sāk justies kā cilvēki, tātad spēj kaut ko mainīt,”ir pārliecināts brīvprātīgais.

Lai spētu iepirkt visus nepieciešamus medikamentus, zeķes, personīgās higiēnas līdzekļus un pārtiku, Jevgēnijs ir atvēris īpašu bankas kontu ziedojumiem un izvietojis palīdzības lūgumu internetā. Taču, pat saņemot nevienaldzīgo iedzīvotāju palīdzību, viņam tāpat pietrūkst līdzekļu un nākas ziedot lielāko daļu savas algas.

Lasi vēl: Aizdedzinot savu zobu birsti, iegūsi ārkārtīgi noderīgu mājsaimniecības instrumentu

Arī sieva atbalsta sava vīra labdarību. Viņa grupā sociālajos tīklos, kur Jevgēnijs regulāri izvieto atskaites par paveiktiem darbiem, nerūks arī ironiski un pat naidīgu komentāru. Daži cilvēki uzskata, ka nav vērts palīdzēt tiem, kas paši nolaidušies pašā sociālajā bezdibenī. Tomēr katru nedēļu balta automašīna atkal dodas savā dežūrā.

Avots:

kaifovo

Pievienot komentāru