Izmisis tēvs ir spiests katru dienu staigāt kāzu kleitā ar sarkanām lūpām; iemesls viņa uzvedībai izkausēs jūsu sirdis

45 gadus vecais vīriets, katru dienu iet uz Czigunas laukumu, lai nēsātu kāzu kleitu ar nokrāsotām lūpām. Garāmgājēji bieži smejas par viņu, rādot ar pirkstiem un fotogrāfējot, nezinot īsto iemeslu, kāpēc viņš to dara.

Kad cilvēki uzzinās iemeslu, smiekli pārvērtīsies asarās.

Tātd, kas viņam liek katru dienu iet no mājas tik dīvainā izskatā?

Piecus gadus atpakaļ, kad Guo Anguana meitai palika 4 gadi, ārsti uzstādīja viņai šausmīgu diagnozi- leikēmiju.

Pēc šī Guo iztērēja visus savus iekrājumus, cīnoties par meitas dzīvību. Papildus tam, viņš aizņēma desmitiem tūkstošus juaņus, lai apmaksātu viņas ārstēšanu Cendū provinces galvaspilsētā. Pēc astoņiem novājinošiem ķīmijterapijas kursiem vēzi izdevās uzveikt.

Tikmēr februārī vēzis atgriezās. Tā kā Guo bija lieli parādi, viņam atlika tkai paļauties uz nepazīstamu cilvēku ziedojumiem. Bet ar tiem nebija pietiekami. Kad viņa mazā meitiņa atkal saslima, viņš bija spiests pieņemt drosmīgus lēmumus.

Lai pievērstu sev uzmanību, viņš sāka staigāt pa galveno laukumu dzimtajā pilsētā Czigunā, apģērbies baltā kāzu kleitā ar koši sarkanām lūpām.

Sev līdzi Guo nēsā nelielu plakātu, uz kura uzrakstīts, ka viņš „meklē partneri”, kurš palīdzēs izglābt viņa meitu, būs gatavs strādāt visu savu atlikušo dzīvi, lai atdotu parādu.
Guo metode bija ļoti neparasta, bet tomēr efektīga.
Kā ziņo ziņu portāls „Shanghaiist”, ka uz šo dienu Guo izdevās savākt meitas ārstniecībai mazliet vairāk par 16 000 juaņu.

Gatavs samaksāt jebkādu naudu

Guo paskaidro, ja pagaidām ir kaut viena iespēja kaut kā izglābt viņa meitas dzīvību, viņš darīs visu iespējamo un neiespējamo.


„Manai pašcieņai vairs nav nekādas nozīmes. Kamēr ir labi cilvēki, kuri var palīdzēt glābt manu meitu, es esmu gatavs darīt jeb ko,” saka viņš.
Diemžēl, Guo ir viens no lielā izmisušo cilvēku skaita, kuriem nav iespējas dabūt augsti kavalificētu medicīnisko palīdzību bez maksas. Tas arī noved pie dīvainām un neierastām cīņas metodēm.

Lasi vēl: Vīramāte: ”Tu savu lietu izdarīji! Tagad ej uz četrām debespusēm un manu dēlu aizmirsti!”

Ļoti sāpīgi redzēt, uz ko ir gatavs izmisis tēvs priekš līdzekļu meklēšanas, lai apmaksātu sava bērna ārstēšanu.
Par laimi, cilvēki daudzās pasaules valstīs saņem medicīnisko palīdzību bez maksas, kad tas ir nepieciešams.
Guo, par nelaimi, nepaveicās tā kā citiem, tāpēc mums ir jātbalsta viņa pūles un jānovēl ātrāku izveseļošanos viņa mazajai meitiņai.
Ielieciet „ like” un padalieties ar šo ziņu, lai atbalstītu izmisušo tēvu cīņā par meitiņas dzīvību!

Avots:

killtime

Pievienot komentāru