Ja jums apnika gaidīt mīlestību – šis raksts ir domāts tieši jums!

Īsta mīlestība – tie nav nedz romantiskie randiņi, nedz dārgas dāvanas.

Vai esat kādreiz skatījušies uz kādu, kas vienkārši dara kaut ko ikdienišķu un vienkārši smaida? Viņš nezina, ka viņu kāds vēro, un tas padara viņu vēl apburošāku – jo viņš ir bijis patiess.

Tieši šādi man patīk vērot manu puisi, kad viņš nemaz nezina, kad es klusiņām vēroju un dievinu viņu. Taču es nekad nevarēju pat iedomāties, ka man kādreiz tā būs.

Man šķiet, ka daudzus gadus es pavadīju, ciešot no vientulības. Es domāju, ka biju pacietīga un gaidīju piemērotu puisi, bet tas tā nemaz nebija.

Es nemitīgi sūdzējos laikā, kad man neviena nebija, bet, kad sāku ar kādu satikties, tas vienmēr izrādījies nepiemērots cilvēks, vai arī nepiemērots laiks – radās iespaids, ka tā nemaz nebija mīlestība.

Taču, tiklīdz es pārstāju gaidīt, tiklīdz es pārstāju dzīvot no viena puiša līdz citam, es satiku viņu. Es biju es pati un satiku tieši savu, man piemērotu cilvēku.

Arī jums ir jāpārstāj gaidīt. Jo viņš atnāks tad, kad vismazāk to gaidīsiet.

Kaut kādā brīdī man pieleca, ka man vienkārši vajag pabūt vienai, lai iemācītos pašai tikt ar sevi galā, pirms kāds cits vēlēsies to darīt.

Un, kad es iemācījos būt es pati, tad arī viņš manī iemīlējās. Viņš iemīlējās manī tieši tajā brīdī, kad es nemaz necentos, es nezināju, ka mani kāds vēro.

Apmēram divus gadus es biju viena, un jau iemācījos būt laimīga bez cita klātbūtnes. Un kad uzradās piemērots vīrietis, kas neaizpildīja nekādu tukšumu manī, nedeva nekādu cerību un solījumu, bet ar kuru vienkārši bija ļoti labi – tieši tad arī viss sanāca.

Labs vīrietis, pareizais vīrietis ir tā vērts, lai gaidītu. Neuzsākat attiecības ar kādu tikai tāpēc, ka jums ir skumji vai vientuļi. Šis puisis nekad nespēs darīt jūs laimīgu, un arī jūs nespēsiet iemīlēt viņu tā, kā jūs to varētu.

„Ja jūs negaidāt cilvēku, kas radīts tieši jums, jūs paliksiet ar cilvēku, kas ir radīts kādam citam.”

Un tas nemaz nav smieklīgi.

Kad jūs esat kopā ar savu cilvēku, jūs skaidri apzināties, ka viņš ir jūsu. Jūs redzat to viņa acīs, jūs jūtat to katrā pieskārienā. Tās ir brīnumainas, aizkustinošas, dvēseliskas jūtas. Tas ir tas, par ko mēs visi sapņojam. Vai tiešām jūs gribat piekrist viduvējām jūtām, vai tomēr sagaidīsiet tauriņus vēderā, kas lidināsies jūsos ik dienu?

Man tie ir katru dienu. Un tas ir tāpēc, ka es beidzot sagaidīju. Es pārstāju meklēt un ļāvu notikt brīnumam.

Lasi vēl: Jūsu bērns ir jūsu ģimenes spogulis kurā ieskatoties atspoguļojas viss: vecāku personīgās problēmas un citas problēmas

Īsta mīlestība – tie nav nedz romantiskie randiņi, un pat ne dārgās dāvanas. Tās ir jūtas, kuras nevar izskaidrot. Un jūs to sapratīsiet tikai tad, kad to izjutīsiet.

Avots:

myfeelings

Pievienot komentāru