Ja jūsu frizieris jums stāsta par šo un iesaka, tad nekādā gadījumā neklausiet šo padomu!

Mūsu Latvijas skaistules velta daudz laika, lai labi izskatītos. Tomēr dažreiz mēs nonākam pie procedūrām, kas nav tik nepieciešamas vai pat var kaitēt ne tikai mūsu veselībai, bet arī var negatīvi ietekmēt jau tā smago darbu, ko esam ieguldījuši, lai izskatītos labi.

Jūs neapšaubāmi iebildīsiet, kad jūsu frizieris tā teiks. Apskatīsim, kuri no jūsu friziera ieteikumiem patiesībā ir balstīti uz mārketingu un kuri nav. Sava friziera patiesos nodomus sapratīsi pēc šo ieteikumu izlasīšanas. Pirms krāsošanas matus nepieciešams izbalināt

Pirms matu krāsošanas gaišos toņos daudzi frizieri iesaka izbalināt matu saknes. Ir iespējams panākt vēlamo matu krāsu, sajaucot vēlamo toni, bez liekiem soļiem.

Pirms matu krāsošanas tie ir jāatdzīvina. Kā mēdz apgalvot matu krāsu speciālisti, šāda procedūra palīdzēs novērst matu krāsas kaitīgo ietekmi uz matu struktūru.

Lai gan augstas kvalitātes matu krāsas jau satur vielas, kas samazina matu bojājumus, tās joprojām ir jālieto uzmanīgi. Ja sekosiet šim ieteikumam, jūs galu galā tērēsit savu naudu, neko nesaņemot pretī.

Lai iegūtu vislabākos rezultātus, jums ir jāiegādājas visi iespējamie noteikta zīmola matu kopšanas līdzekļi. Ieteicams izmantot viena un tā paša zīmola šampūnu un kondicionieri, taču nav nepieciešams izmantot to pašu zīmolu citiem produktiem, piemēram, tonikam vai balzāmam.

Lasi vēl: Draudzene pagatavo šīs brīnišķīgās bageles, kad tiekas ar mīļoto vīrieti. Tici vai ne – bet viņš nevar vien beigt slavēt cepēju!

Ir svarīgi griezt matus vismaz reizi mēnesī, lai tie būtu veseli un izskatītos pēc iespējas labāk. Mūsu matu folikulus nevar pēkšņi pamodināt tikai tāpēc, ka mēs regulāri apgriežam matu galus. Ja esat apmierināts ar savu matu garumu un matu gali nešķeļas, tad nav vajadzības tos nemitīgi apgriezt.

 

Pievienot komentāru