Kā tagad klājās Darjai – skolniecei, kura dzemdēja 13 gadu vecumā un par kuru visi uzzināja no TV

Stāsts par 13 gadus veco meiteni, kurai piedzima bērns, ir kļuvis plaši pazīstams.

Daša Sudnišņikova pērn kļuva par māti. Daudzus interesē, kā pēc šiem notikumiem attīstījās viņas liktenis un ko viņa dara tagad. Darja ir no Krasnojarskas teritorijas. Viņa ir dzimusi Zheleznogorsk pilsētā. Pusaudze joprojām dzīvo šeit.

Meitene nāk no trūcīgas ģimenes, kur bez viņas tiek audzēti vēl divi bērni. Daša uzauga pieticīgos apstākļos, kurā bērni netika lutināti. Dašas mammai ir diagnoze – onkoloģija.  Ārstēšana prasa daudz naudas. Darja mācās septītajā klasē.

Viņa ir parasta skolniece, kura neizcēlās vienaudžu vidū, pirms kļuva slavena ar agrīnu grūtniecību.

Televīzija

Daša kļuva slavena visā valstī pēc dalības populārajā TV šovā “Live”. Pārraides laikā ar Andreju Malahovu viņa paziņoja, ka viņas desmit gadus vecais draugs Ivans ir bērna tēvs. Skolnieces stāsts ir radījis pamatotas šaubas. Vēlāk izrādījās, ka Daria apzināti izteica šādu informāciju. Tas tika darīts, lai piesaistītu lielāku uzmanību sensacionālajam gadījumam un garantētu nokļūšanu televīzijā.

Meitas piedzimšana

Meita, kura tika nosaukta par Emīliju, dzima 2020. gada 16. augustā. Pēc Dašas teiktā, viņa viņu ļoti gaidīja un ir neticami priecīga, ka nebija pārtraukusi grūtniecību. Pēc mazuļa piedzimšanas Darja sevi parādīja kā ļoti gādīgu māti. Viņa pati rūpējās par bērnu.

Lasi vēl: Tualetes tīrīšanas bumbiņas gatavoju pati. Uzveic kaļķakmeni pat labāk par veikala līdzekļiem! Pods tik tīrs nekad nav bijis

Saskaņā ar pareizticīgo tradīciju Daria kristīja meitu baznīcā. Viņa par to stāstīja savā Instagram profilā un ievietoja fotogrāfijas ar bērnu. Daudzi lietotāji atzinīgi reaģēja uz šo rīcību un novēlēja mātei un meitai laimi.

Ko jauniete dara šodien

Pēc mazuļa piedzimšanas Sudnišņikova nepameta skolu. Tagad viņa mācās attālināti. Kļuvusi slavena, septītās klases skolniece sāka pelnīt lielu naudu. Šādi viņa nopelna naudu:

– izvieto maksas reklāmu vietnē Instagram;

– sadarbība ar emuāru autoriem.

Jauna māte mēnesī saņem iespaidīgas summas, sākot no 150 000 līdz 300 000 rubļu. Pusaudzis netērē naudu tikai sev un savai meitai. Daša visādā ziņā palīdz saviem tuvajiem cilvēkiem.

Vai Dašai ir puisis

Kļūstot par māti, Daria Sudnišņikova izšķīrās no Vaņas un kādu laiku viņa dzīvoja tikai sev un meitai. Pavisam nesen viņa paziņoja, ka gatavojas sava otrā bērna piedzimšanai. Tomēr Daša vēl joprojām slēpj jaunās attiecības.

COMMENTS

Pievienot komentāru