Katja 3 gadu vecumā palīdzējusi savai mammai dzemdībās. Kā jūs domājat, kādi gan bija viņas pirmie vārdi pēc piedzīvotā?

Naktī tika atslēgta elektrība. Gaidībās esošā sieviete sajuta dzemdību sākumu un tāpēc izsauca ātro palīdzību. Taču uz grūtnieces izsaukumu bija ieradies viena vienīgā feldšere, tāpēc viņai nācies pieņemt sievietes dzemdības kopā ar viņas 3 gadus vecu meitiņu, kas nolēma palīdzēt savai mammai.

Ārste deva viņai uzdevumu: turēt lukturīti, kamēr viņa pati pieņems bērniņu. Kā par brīnumu, Katja bija ļoti paklausīga, nenobijās, nerīkoja histērijas, bet vienkārši apzinīgi pildīja ārsta dotos rīkojumus.

Visām kopā viņām izdevās nodrošināt labvēlīgu dzemdību iznākumu. Un šai pasaulē nāca burvīgs puisēns. Feldšere viegli uzpliķēja viņam pa dupsi un paziņoja māmiņai, ka dzemdības noritējušas veiksmīgi, un viņai piedzimis smuks dēliņš.

Lasi vēl: Esiet uzmanīgi, ja esat sākuši kādam palīdzēt, lai nesanāk šādi

Daktere bija pārsteigta par meitenītes drosmi, tāpēc nolēma painteresēties, kādas ir viņas domas par notikušo, uz ko meitene deva savu, smieklīgu un ļoti mīļu atbildi:

„Viņam jau sākotnēji nevajadzēja tur ielīst, tāpēc ieperiet viņam vēl reizi.”

Avots:

killtime

Pievienot komentāru