Klusais ģimenes un laulību šķīrējs, kas ir visbriesmīgākais no visiem!

Padomājiet par mūsu šodien sacīto tad, kad nākošo reizi strīdēsieties ar savu sievu.

Lasi vēl: Facebook oficiāli atzīst: tie lasa jūsu SMS, klausās zvanus un nozag kontaktus! Jā, pat jūsu SMS!

Slavens rakstnieks, treneris un mācītājs Dereks Harvijs rakstā žurnālā “InspireMore” atklāja veidus, kas spēj iznīcināt pat visnoturīgāko laulību.
“Uzreiz pēc laulībām mēs ar sievu devāmies uz semināru, kas bija veltīts cilvēku tirdzniecības upuriem. Semināra vadītājs sarunas laikā uzdeva auditorijai jautājumu, kas attiecās uz laulātajiem pāriem: “Kāds ir visbiežākais iemesls laulību šķiršanai?”

Es uzskatīju, ka esmu teju eksperts šajā jautājumā, jo pavisam nesen biju apmeklējis pirmlaulību konsultācijas. Tieši tādēļ pavisam ātri pacēlu roku un atbildēju: “Nauda, sekss un komunikācija.” Tad es paskatījos uz sev blakus sēdošo sievu un mazliet nosmīkņāju. Tas bija pārāk viegli. “Nepareizi,” atbildēja semināra vadītājs, “Tie ir tikai reālās problēmas simptomi.”

Šajā seminārā es, būdams zaļais gurķis vīra lomā un īsti neko nezinādams, ieguvu patiešām vērtīgāko ieteikumu, kādu jebkad dzīvē biju saņēmis. Lūk, ko viņš teica! “Iemesls, kādēļ laulība beidzas ar šķiršanos, ir pavisam vienkāršs – neapmierinātas cerības. Tā ir laulību galvenā bende!”, stāstīja vadītājs.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru