Kobe Braients ar savu 13. gadus jauno meitu ir devies aizsaulē. Internetā parādās dīvaina informācija par avārijas iemeslu

Kobe Braients ar meitu gāja bojā lidmašīnas avārijā.

26.janvārī helikoptera avārijā gāja bojā amerikāņu profesionālais basketbolists Kobe Braients, kurš spēlē NBA Losandželosas Lakers. Viņam bija 41 gads.

Kopā ar viņu nomira viņa 13 gadus vecā meita Džianna. Helikopterī kopā bija 9 cilvēki, visi diemžēl gāja bojā.

Parādījās pirmās traģēdijas detaļas. Pēc Associated Press ziņām, avārijas iemesls varētu būt slikta redzamība ļoti biezas miglas dēļ, taču tas vēl nav apstiprināts.

Basketbolista helikopters avarēja 26. janvārī ap plkst. 10:00. Viņa helikopters Sikorsky S-76 izlidoja no Santa Ana pilsētas Orinžas apgabalā, Kalifornijā un kādu laiku dēļ sliktas redzamības rinķoja virs Glendeles pilsētas, pēc kuras tas pagriezās uz dienvidaustrumiem un ietriecās kalna nogāzē Kalabasasā, kas atrodas apmēram 50 kilometrus uz ziemeļrietumiem no Losandželosas.

Avārija notika aptuveni 1400 pēdu (430 metru) augstumā, raksta AP, atsaucoties uz Flightradar24 datiem. Kobe Braients atstāja sievu Vanesu un trīs bērnus.

Braients visas savas karjeras laikā (1996 – 2016) ir spēlējis Losandželosas Lakers. Kopā ar komandu uzbrūkošais aizstāvis kļuva par pieckārtēju NBA čempionu (2000., 2001., 2002., 2009., 2010.).

Lasi vēl: Kobe Braients mira aviokatastrofā: kļuvusi zināma satraucoša informācija par traģēdiju

2018.gadā Kobe Braients saņēma Kinoakadēmijas balvu par labāko īsfilmu par karikatūru „Dārgais basketbols’’. Braients kļuva par attēla scenāristu un producentu. Tajā viņš atzinās mīlestībai pret basketbolu.

Kā jau iepriekš bija zināms no portāla Know.ua, Kobes Braiena fani izveidoja memoriālu netālu no leģendārās Losandželosas “Lakers” arēnas.

Avots:

sport

Pievienot komentāru