Kur palika skolas burvīgākās meitenes skaistums pēc 15 gadiem? Diemžēl dzīve nežēlo nevienu

Domāju, ka ikvienam skolā bija tāds cilvēks – skaistākā meitene skolā, pēc kuras alka absolūti visi. Un mums skolā arī bija tāda būtne. Ārkārtīgi skaista meitene un izcila skolniece. Viņas mamma arī bija skolotāja mūsu skolā. Meitene pastāvīgi uzstājās dažādos skolas pasākumos un, protams, ātri ieguva popularitāti.

 

Puse puišu par viņu bija sajūsmā, otra puse, tādi lūzeri vai nekrietneļi kā es tikai slepus nopūtās un sapņoja ne tikai par satikšanos, bet pat vienkāršu parunāšanos ar viņu.

 

Bet, kā zināms, skola un pieaugušo dzīve ir divas dažādas lietas. Daudzi puiši  kļūst par  divnieku karaļiiem, bet skaistules paliek ļoti apaļas un ne pārāk pievilcīgas  sievietes.

 

Bet pienāca klasesbiedru tikšanās laiks, mums bija kaut kāds jubilejas pasākums, un es nolēmu aiziet apskatīties, kas tur būs.

 

Dīvainā kārtā visi  tā sauktie lūzeri un nekritneļi dzīvē bija labi iekārtojušiies –  kādam ir bizness, vai vienkārši silta vietiņa, automašīna, dzīvoklis, bērni, ģimene. Bet mūsu skaistulēm un izcilniekiem dzīve nav bijusi žēlīga. No jaukām daiļavām viņas bija pārvērtušās par īstām tantēm, ar nopīpētām balsīm un rupjiem izteicieniem katrā teikumā. Protams, to spēcīgi ietekmē vide, kurā cilvēks komunicē.

 

Pēc tikšanās es biju ļoti pārsteigts –  foršākās daiļavas tagad ir “apakšā”, bet nūģīši un lūzeri “zirga mugurā”. Un vienu no mūsu klases skaistulēm liktenis nav saudzējis – viņai  bijušas divas neveiksmīgas laulības, divi bērni no dažādiem vīriem un darbs par pārdevēju veikalā.  Turklāt pēc izskata bija skaidrs, ka viņa regulāri lieto alkoholu.

Lasi vēl: ”Viņa visas sievas izturējās pret mani kā pret kalponi un vēl briesmīgāk” Kā dzīvo ukrainiete, kas apprecējusies ar arābu

Un tad es pie sevis domāju, cik labi, ka skola un dzīve ir dažādas lietas. Varbūt tas ir uz labu, ka viņa manā vietā izvēlējās bokseri no citas klases. Dzīve visu ir nolikusi savās vietās.

 

Un kā dzīve ievirzījās skaistulēm tavā skolā? Vai viņām izdevās izveidot veiksmīgas personīgās attiecības? Laipni gaidīts rakstīt komentāros!

 

 

COMMENTS

Pievienot komentāru