Lietainā naktī pie viņas durvīm kāds pieklauvēja. To, kas notika tālāk, ir grūti aptvert! Šis stāsts ir jāizlasa katram

Dāma pasniedza viņam karstu tēju un pabaroja. Viņa teica, ka viņš var pievienoties viņai lūgšanās. Bet dakteris Marks pasmaidīja un atbildēja, ka tic tikai strādīgumam un atteicās.

Sēžot pie galda un dzerot tēju ārsts novēroja sievieti blāvajā sveču gaismā, kā viņa lūdzās blakus bērnu gultiņai.

Ārsts saprata, ka sievietei ir vajadzīga palīdzība, tāpēc, kad viņa beidza lūgties, viņš pajautāja, ko tieši viņa vēlas no Dieva, un vai tiešām viņa domā, ka Dievs kaut kad izdzirdēs viņas lūgšanas. Un pēc tam pajautāja par mazo bērniņu gultiņā, pie kuras viņa lūdzās.

Dāma skumji pasmaidīja un teica, ka bērns gultiņā ir viņas dēls, kurš saslimis ar retu vēža paveidu, un ir tikai viens ārsts, kuru sauc Marks, un kurš var dēliņu izārstēt, bet viņai nav naudas, lai to atļautos, turklāt dakteris Marks dzīvo citā pilsētā. Viņa teica, ka Dievs līdz šim nav atbildējis uz viņas lūgšanām, bet viņa zina, ka viņš viņai palīdzēs, un nekas nesalauzīs viņas ticību.

Lasi vēl: Šodien mana mamma atgriezās no maiņas dzemdību nodaļā; es skatos – asaras viņas acīs … Saka: “Mums sieviete šodien atteicās no dvīņiem …”

Šokētais un runas spēju zaudējušais dakteris Marks vienkārši apraudājās. Viņš nočukstēja, ka Dievs ir varens, un atcerējās visu, kas ar viņu šodien notika: kļūmes lidmašīnā, lietusgāzes, kuru dēļ viņš novērsās no ceļa; un tas viss notika tāpēc, ka Dievs ne tikai vienkārši atbildēja uz viņas lūgšana, bet deva viņam iespēju izkāpt no materiālās pasaules, un palīdzēt nabaga nelaimīgajiem cilvēkiem, kuriem nav nekā, izņemot lūgšanas.

Vienmēr esiet gatavi darīt to, ko Dievs jums ir paredzējis. Dzīvē nemēdz būt nejaušību.

Pievienot komentāru