Neviens šai kāzās pat nenojauta, ko viņa slēpa zem savas kleitas, taču suns laicīgi saprata, ka kaut kas nav kārtībā

Dīvainai suņu uzvedībai vienmēr ir kāds izskaidrojums. Turklāt pastāv vairāki pierādījumi tam, ka suņi vienmēr jūt, ka kaut kas nav kārtībā.

Arī mūsu stāsts kārtējo reizi apstiprina šo teoriju. Kādās kāzās Nigērijā neviens no kāzu viesiem pat nepamanīja neko aizdomīgu. Neviens, izņemot suni, kuru tagad visi uzskata par varoni.

Lasi vēl: Vīrs vēstulē atzinās, ka guļ ar sievas māsu. Tas ir nieks salīdzinot ar to, ko sieva viņam atbildēja – bomba!

Tas notika pagājušā pavasarī, kad paliela cilvēku grupa pulcējās kādās kāzās Nigērijas pilsētā Belbelo. Šajos svētkos piedalījās lielākā daļa ciema iedzīvotāju, kas nemaz nenojauta, ka viņu dzīvības pakļautas briesmām.

Svinību laikā cilvēku pūlim tuvojās kāda jauna sieviete. Zem savas kleitas viņa bija paslēpusi spridzekli, ko gribēja iedarbināt ļaužu pūlī.

Taču kādam viesim piederošs suns ātri saprata viņas nolūkus. Četrkājainais varonis meties pie sievietes un uzbruka viņai.

„Suns ir novērsis paštaisīta spridzekļa, kas tika piestiprināts nepilngadīgas teroristes-pašnāvnieces ķermenim, uzspridzināšanu kāzās,”„TheTelegraph” interneta vietnei paziņoja policijas pārstāvis Viktors Isuku.

Pateicoties tam, ka bumba sprāga nevis ļaužu pūlī, bet nost no cilvēkiem, izdevās izvairīties no ļoti lielas traģēdijas. Gan pašnāvniece, gan suns ir gājuši bojā, taču, pateicoties dzīvnieka pašaizliedzīgai varonībai, kāzu viesi palika sveiki un veseli.

Tagad šo suni dēvē par varoni, un ciema iedzīvotāji ar pateicību atcerēsies četrkājaino varoni, kas, glābjot cilvēkus, ziedoja savu dzīvību. Suns ir labākais cilvēka draugs, un mūsu stāsts lieliski pierāda šo apgalvojumu.

Tagad mēs vēlamies, lai, izlasot šo stāstu, arī jūs pieminētu šo brīnišķīgo suni, kas upurējot sevi, novērsa milzu traģēdiju.

COMMENTS

Pievienot komentāru