Pastāstīšu kāpēc nevar nevienam pat tuvākajiem par sevi stāstīt visu sīkumos. Izlasījis šo, tu sapratīsi visu

3. Tāpat nevajadzētu stāstīt arī par savu veselību. Lieta tāda, ka cilvēks, kurš ir ļoti ieinteresēts savā veselībā, var ar lielu prieku izstāstīt detaļas par savām analīzēm, sāpju un izdalījumu raksturu. Bet patiesībā citiem nav gluži patīkami to klausīties, un nākotnē viņi mēģinās no jums distancēties.

Varbūt viņi jūs uzklausīs reizi vai divas, bet tas arī viss. Tad nebrīnieties, kāpēc, piemēram, jūsu bērni pārtrauc sazināties ar jums.

Lasi arī: Kā iegūt atbildi uz jebkuru jautājumu ar parastu glāzi ūdens. ASV parapsihologa Hosē Silvas metode. Satriecoši – tā patiešām strādā!

4. Nedrīkst stāstīt par savu finansiālo stāvokli. Viss, kas tev ir, visticamāk, nav cilvēkiem kas ir tev apkārt. Ja cilvēks nopelna mazāk nekā tu, tad viņš sāk izjust iekšēju neapmierinātību vai pat skaudību, un, ja cilvēks nopelnīs vairāk nekā tu, viņš sāks skatīties uz tevi no augšas.

Tieši tāpēc labāk ir atrast citas tēmas sarunām. Nav vajadzības dalīties ar tik intīmiem sīkumiem.

Ļoti bieži cilvēks sevi uzskata par ārkārtīgi atklātu un atvērtu personu un patiesi nesaprot, kāpēc cilvēki no viņa novēršas. Es domāju, ka tagad daudziem viss kļūs skaidrāks.

Avots: yandex

Pievienot komentāru