Pastāstīšu kāpēc nevar nevienam pat tuvākajiem par sevi stāstīt visu sīkumos. Izlasījis šo, tu sapratīsi visu

Vietne yandex publicē rakstu par to kāpēc labāk par sevi nevienam neko nestāstīt. Pastāstīsim, kāpēc tieši nedrīkst par savi stāstīt, un kādas detaļas labāk paturēt pie sevis.

Mūsdienās ir kļuvis ļoti moderni atklāt savu dvēseli internetā svešiniekiem. Tieši uz to tiek balstīts šovbizness, uz to balstās visi sarunu šovi. Jau sen vairs nekaunās izrādīt plašākai publikai visu savu dzīvi un tādējādi dot tēmu spriedelēšanai.

1. Tas pats notiek arī ģimenēs. Piemēram: atnāk meita un sāk stāstīt, kas notiek attiecībās ar vīru, darbā un māte, šķiet, klausās, jūt līdzi, bet pēc tam viņa izmanto šīs situācijas, lai apsūdzētu savu meitu un teiktu:

“Ne velti tavs vīrs tevi nemīl”, vai arī izska tādas frāzes kā “Ne velti viņi tevi darbā neciena”. Likumsakarīgi, pēc tam meitas dzīve sāk mainīties uz slikto pusi.

2. Nedrīkst pārāk daudz stāstīt par saviem vecākiem. Kad tiek stāstīts par slikto (pat ja vecāki bija īsti monstri), tad cilvēki, kuriem bija labi vecāki, jūs tomēr nosodīs – viņi uzskatīs jūs par nepateicīgiem bērniem, viņi nespēs saprast, kā var tā runāt par saviem vecākiem.

Lasi arī: Magnētiskās vētras oktobrī. Kuriem no mums sevi jāpasargā. lai neiedzīvotos nepatikšanās. Neliela vētra gaidāma no 21. līdz 23. oktobrim

Un pierādīt viņiem to, ka par jums ņirgājās un jūs mocīja, būs neiespējami.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru