Pati Vanga iesaka: Kā uzzināt, kad apprecēsies; Noskaidro, izmantojot iedarbīgu zīlēšanu ar gredzena palīdzību

Zīlēšana attiecībā uz laulību, izmantojot dažādus priekšmetus, ir vērsta uz vienu lietu – noskaidrot, kad pirkstā parādīsies lolotais gredzens. Kāds to dara tikai intereses pēc, kamēr kāds cits ir izmēģinājis daudzas metodes, tostarp burvestības vārdus, taču nekas nav palīdzējis apprecēties. Ja tu joprojām neesi sasējusi laulības mezglu, noteikti vajadzētu izmēģināt citu spēcīgu metodi.

Par zīlēšanu laulību piesaistīšanai ar gredzenu pastāstīs portāla Svadebka.ws komanda. Tas ir diezgan precīzs prognozēšanas veids, ja darbību secība tiek ievērota pareizi. Mēs piedāvāsim vairākas iespējas, no kurām tu vari izvēlēties to, kas atbildēs uz visiem jūsu jautājumiem par laulību un personīgo dzīvi.

Populāras zīlēšanas metodes ar gredzenu

Ir vērts atzīmēt, ka saistībā ar laulībām ir jāveic zīlēšana ar zelta, sudraba vai platīna gredzenu, tas ir, pilnībā izgatavotu no dārgmetāliem. Katram no tiem tiek piedēvēts savs maģiskais spēks, un apļa forma ļauj gredzenam kļūt par spēcīgu atribūtu dažādu zīlēšanas un rituālu veikšanai. Noskaidrosim sīkāk, kādu zīlēšanu par topošo vīru un laulību principā var veikt ar gredzena palīdzību.

Zīlēšana ar gredzenu, izmantojot diega palīdzību

Šai metodei tev būs nepieciešams saderināšanās gredzens. Vari to palūgt savai mammai vai draudzenei, kā arī izmantot tā tuvinieka rotaslietas, kurš ir aizgājis aizsaulē. Paņem melnas krāsas pavedienu vai auklu unj uzkar uz tā gredzenu. Uzdod konkrētu jautājumu, uz kuru var atbildēt apstiprinoši vai noraidoši: “Vai es apprecēšos?”, “Vai es apprecēšos ar konkrētu cilvēku?”, “Vai es apprecēšos šogad?” un tā tālāk. Ielej glāzē ūdeni un ar kreiso roku strauji iegremdē tajā gredzenu.

Šīs zīlēšanas rezultātus, izmantojot gredzenu ar pavedienu, var interpretēt šādi:

ja gredzens atduras pret glāzes labo pusi, atbilde ir “jā”, ja pa kreisi – atbilde būs “nē”. Ja gredzens nav pieskāries glāzes sienām, bet pieskāries priekšējai, aizmugurējai malai vai apakšai, Visums tev vēl nevar sniegt atbildi uz jautājumu, tāpēc mēģini veikt zīlēšanu vēlreiz kādā citā dienā.

Zīlēšana ar gredzenu, izmantojot matus

Ja tev jau ir pretendents uz roku un sirdi, bet tu precīzi nezini,  kad viņš izteiks kāroto piedāvājumu, izmēģini zīlēšanu ar gredzenu, izmantojot matus. Jautājumam vajadzētu būt sekojošam: “Kad mans saderinātais izteikst man laulību piedāvājumus?” Veic tādas pašas manipulācijas kā zīlēšanā ar diegu, tikai diegu vietā izmantojiet dažus savus matus.

Interpretē rezultātus šādi:

ja gredzens saskaras ar glāzes labo pusi, tas liecina par drīzu laulību; ja ar kreiso pusi – tavs draugs bildinās tevi pēc gada vai diviem, ja gredzens nepieskāras sienām, bet pieskārās priekšējai, aizmugurējai sienai vai apakšai, tev nevajadzētu paļauties uz šo puisi – viņš ar tevi neprecēsies.

Ziemassvētku zīlēšana saistībā ar laulībām

Šī zīlēšana saistībā laulībām, izmantojot gredzenu, būtu jāveic Ziemassvētku vakarā. Ielej glāzē ūdeni un uz tās ārpuses uzraksti vairākus potenciālo saderināto vārdus (vari pielīmēt papīra gabalus vai rakstīt ar marķieri). Noliec glāzi uz galda un abās pusē novieto  aizdegtas sveces. Pakar gredzenu uz balta pavediena un iemērc to glāzē tā, lai tas nepieskartos ūdenim. Gredzens sāks šūpoties un klauvēt pa glāzes malām.

Tev būtu jāpamana rezultāti – ja gredzens atsitas pret glāzes malu, atceries šo vietu, apgriez glāzi un paskaties, kura cilvēka vārdā gredzens trāpīja – šis tad arī būs tavs  dzīvesdraugs. Ja gredzens divu minūšu laikā neatsitīsies pret glāzes malu, šogad savu dzīvesbiedru nesagaidīsi.

Zīlēšana ar gredzenu un ūdeni

Ja tu uzdod jautājumu: “Kad es apprecēšos?”, tev palīdzēs šāda zīlēšana ar gredzenu. Labāk to veikt ziemā, tad rezultāts būs visprecīzākais. Bet, ja esi nepacietīga, vai laiks aiz loga ir pārāk silts, derēs parastā saldētava.

 Lasi vēl: Meita nevēlējās redzēt savu nabadzīgo māti savās kāzās. Tomēr viņa ieradās un lūk, kā viss beidzās!

Pusnaktī iemet gredzenu bļodā vai ūdens glāzē, minot vēlamo laulību datumu. Novieto to uz balkona, ārpus telpas vai saldētavā. No rīta izņem glāzi un pārbaudi ūdens virsmu. Ja tas ir caurspīdīgs un tīrs un apakšā ir labi redzams gredzens, tu ļoti drīz stāsies laulībā. Ja virsma ir nelīdzena, bet gredzens ir atšķirams, apprecēsies pēc 1-5 gadiem. Ja gredzenu nemaz neredzēsi, tad diez vai apprecēsies.

Bet satraukumam nav pamata! Šī zīlēšana spēj arī piepildīt vēlmes. Pagaidi, kamēr ledus pilnībā izkusīs (nekarsē, citādi nedarbosies), izņem gredzenu, uzliec to uz labās rokas zeltneša un guli ar to vienu nakti, iedomājoties savu lolotāko vēlēšanos. Un tā noteikti piepildīsies!

Pievienot komentāru