Pavisam atklāts horoskops! Tulīt uzzināsim kuri zodiaka vīrieši ir dzimuši ”babņiki”

Strēlnieks

Strēlnieks izšķiras par neuzticību, jo viņam patīk dažādība. Attiecību rutīna viņu nogurdina, rada diskomfortu un satraukumu. Atrodoties ilgtermiņa attiecībās, viņš noteikti centīsies noskaidrot, vai zāle citur ir “zaļāka”. Diemžēl Strēlnieks ir neuzticīgs galvenokārt tāpēc, kaviņam patīk asu izjūtu sniegtais saviļņojums.

Mežāzis

Mežāzis var zaudēt uzticību pārguruma dēļ. Tā vietā, lai izrunātos ar savu partneri, viņš mēģina“nolaist tvaiku”, ejot “pa kreisi”. Mežāzim nav viegli atklāt sava stresa cēloņus. Viņam vienkāršāk ir noslēgties sevī un meklēt citus veidus, kā atbrīvoties no problēmām.

Lasi vēl: Vīrietis izlēma šķirties no stāvoklī esošās mīļākās, bet pēc 9 mēnešiem viņš saņēma atklātnīti

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs var piekrāpt savu draudzeni, bet ļoti baidās šķirties no viņas. Viņš vēlas izbaudīt jaunas sajūtas, bet negrasās saraut ciešas saites. Turklāt Ūdensvīrs baidās no vientulības. Tāpēc viņam ir vieglāk ķerties pie neuzticības, nekā piekrist atklātai attiecību noskaidrošanai.

Zivis

Šajā zodiaka zīmē dzimušievīrieši “iet pa kreisi” tikai tad, ja cita sieviete viņus piesaista daudz vairāk nekā esošā partnere.Jaunu attiecību veidošana Zivīm padodas ar grūtībām.

Avots:

femmie

COMMENTS

Pievienot komentāru