Pēc vairākiem gadiem viņš uzzināja, ka dēls nav viņa; Vīrieša un dēla reakcija bija aizkustinoša!

Mana bijusī sieva un es izšķīrāmies 10 gadus atpakaļ. Bet visu šo laiku es viņai palīdzēju mūsu, tagad jau 14 gadus vecā dēla audzināšanā.

Bet 6 mēnešu atpakaļ viņas draugs viņu pameta un padzina, atstājot bez mājām, un burtiski no trešajām personām es uzzināju, ka mans dēls faktiski dzīvo pie savas tantes.

Es satikos ar savu bijušo sievu šī jautājuma sakarā, un uzstāju uz to, ka labi pelnu un varu nodrošināt mūsu dēlu, un viņam jādzīvo ar mani, nevis ar tanti.

Bet viņa man atteica, sakot, ka drīz viņa dēlu paņems pie sevis. 6 nedēļas vēlāk viņa man atsūtīja vēstuli, kurā rakstīja, ka viņa tikko veica DNS testu, un, ka mans dēls, patiesībā bija viņas kolēģa dēls, ar kuru viņa mani piekrāpa 15 gadus atpakaļ.

Viņa acīm redzot sameklēja šo “tēvu” un palūdza viņam izpildīt vienu no šiem lētajiem, mājas testiem, kas apstiprina paternitāti. Vairākas dienas vēlāk es pastā saņēmu dokumentu kopijas.

Lasi vēl: Vīrs padzina mani no mājas, atsakoties atzīt savu bērnu, tad sapratu, ka dzīvei ir pienācis gals

Es biju satriekts. Es nokļuvu slimnīcā, bet pēc tam sāku dzert. Bet nedēļu vēlāk man izdevās sevi savākt rokās, un uzaicināt savu dēlu ciemos, lai viņam pastāstītu, ka es nevar būt viņa “tēvs”, bet vienalga esmu viņa “tētis”, lai kas arī nenotiktu!

Es viņam pateicu, ka nekādi papīri to neizmainīs. Es viņam teicu, ka viņš ir viss, kas man ir. Es viņam teicu, ka vienmēr viņu mīlēšu. Vai zināt, ko viņš atbildēja? “Labi, jo es baidījos, ka tu mani atstāsi, kad uzzināsi šos jaunumus.”

Avots:

kaifovo

Pievienot komentāru