Piektdiena 2019. gada 13. septembrī: kādas ir šīs dienas briesmas un kā izvairīties no problēmām

Piektdienas 13. datumā daudziem cilvēkiem rada bailes: šajā dienā saskaņā ar zīmēm notiek dažādas nepatikšanas un kļūmes. Mēs noskaidrojam, vai piektdiena 13. datumā šajā septembrī ir tik bīstama kā varētu šķist.

Kāpēc piektdiena 13. datumā ir bīstama diena

Pārsteidzoši, bet zīmes par piektdienas 13. datuma slikto nozīmi nav nemaz tik sen. Radot šīs bažas, apvienojās divas māņticības: par “slikto dienu” piektdienu (jo Jēzu sita krustā piektdienā) un par nelaimīgo numuru 13. Daudzās valstīs numuru 13 uzskatīja par neveiksmīgu, dažreiz pat būvējot ēku izlaida 13. stāvu mājai vai viesnīcā pēc 12. numura uzreiz sekoja 14. numurs.

Vēsture atceras daudzas liktenīgas sakritības, kas saistītas ar šīm divām lietām: nedēļas piekto dienu un velna duci. Tomēr ne viss ir tik vienkārši. Piemēram, daudzi numerologi mudina nedemonizēt skaitli 13 un nepārspīlēt šādu piektdienu briesmas. Pat ja šīs dienas enerģija patiešām rada daudz nevēlamo, no problēmām var izvairīties.

Ko darīt, lai piektdiena 13. septembrī nesagādātu nepatikšanas

Pirmkārt, ir svarīgi noskaņoties tikai uz labo. Mēs piesaistam sev daudz nepatikšanas, ja uztraucamies, baidāmies, nervozējam, uztraucamies, paaugstinām stresa līmeni un no nulles saceram sliktas priekšnojautas.

Uzlādējoties ar savu pozitīvo enerģiju, jūs nodrošināsit sevi ar vairogu pret nepatikšanām. Astrologi atzīmē, ka šogad piektdien, 13. septembrī izkrīt diezgan harmonisks Saules un Plutona aspekts. Tas sola līdzsvaru, mieru un krasu izmaiņu neesamību. Tiesa, iespējama zināma stagnācija, pat letarģiska. Bet ir grūti nepiekrist faktam, ka tas nav visbīstamākais risks.

Lasi vēl: Kā sagaidīt rudeni, lai tas paietu pat ļoti veiksmīgi: padomi katrai zodiaka zīmei

Vēl viens efektīvs veids ir šāds. Jūs varat no rīta koncentrēties uz svarīgu un radošu, noderīgu mērķi, kas nav pārāk milzīgs, lai uzdevumi būtu neizpildāmi. Tad dienas laikā uztraukumu un baiļu vietā jūs koncentrēsieties uz mērķa realizāciju un gūsiet mazas uzvaras.

Avots:

slovafraza

Pievienot komentāru