Pietiek raudāt! No sākuma pašas paliek stāvoklī 25 gadu vecumā un bez vīra un tad pinkšķ kā mazgadīgie skuķi!

Vārdu sakot, Irina izrādījās izveicīga. Soņa apprecējās, bet mamma palīdzēja jaunajam pārim iegādāties dzīvokli galvaspilsētā. Un kam gan citam pievērsties sievišķim bez vīra?
Arī tagad pie viņas vēl aizvien piestaigā veči, tagad jau ap 40-gadnieki. Un tas ir visai viegli izskaidrojams – gan dzīvoklis, gan visādas tur Itālijas. Taču vienalga neviens neprec.

Lai gan Irina tagad nebūt nav sliktāka par citām, jo arī citas ir pieņēmušas svarā un iedzīvojušās grumbās. Bet viņām vismaz kāds prieciņš – pasniegt vīram vakariņas. Bet Irinai vien melnais kaķis, kuru tad arī lolo, lai gan pati naktīs raud. Kas gan var būt sliktāks par vientuļu sievišķi? Tikai vientuļa veca vecene.

Ira ieiet Facebook tīklā. Ar saviem tuklajiem pirkstiņiem veikli trāpa pa datora tastatūru un uz pāris minūtēm gremdējās virtuālajā pasaulē..

Arī ar auto brauc lēni un prātīgi – bet kur steigties? Garam lido gaismas un spīd apsarmojuši koki. Viņa klausās klasisko mūziku mūsdienu aranžējumā, bet pa ēstuves lodziņu viņai pasniedz gardi smaržojošu maisu ar ēdieniem un lielu glāzi kafijas. Ira pārslēdzās no klasikas uz angļu populāro mūziku, bet no angļu uz krievu Aguzarovu. Brauc un dzied līdzi.

Lasi vēl: Ļoti garšīga un ātri pagatavojama saldējuma torte nieka 15 minūšu laikā

Mājās pie kājām glaužas kaķis. Zvana meitai. Vakariņo ar ēstuvē iegādāto ēdienu un uzpīpē uz balkona.

Apguļas, uz vēdera uzliek portatīvo datoru. Tik daudz problēmu. Kurš gan cits, ja ne viņa, spēs tās atrisināt? Bet svarīgākais ir nepinkšķēt un nečīkstēt. Ja būtu pinkšķējusi, tad Soņas tēvs joprojām dzīvotu kopā ar viņām. Tikai ka gan viņš – alkoholiķis, būtu vajadzīgs? Un arī jebkurš cits? Priekš kam?

Avots:

happy

Pievienot komentāru