Pilnmēness aptumsums 21. janvārī (šodien): ko šodien jāņem vērā un no kā jābīstas

Pilnmēness aptumsums nekādā situācijā nezaudē savu spēku, tāpēc šajā dienā jābūt īpaši uzmanīgiem un jāseko zināmām norādē.

Astrologi ir rūpīgi izpētījuši šo parādību un tās ietekmi uz cilvēka dzīvi, kas ir ļāvis iegūt detalizētas norādes par to, kas būtu jādara šajā dienā. Ja tu visu darīsi pareizi, tad necietīsi no nomākta garastāvokļa, galvassāpēm un citām problēmām – ar tevi viss būt kārtībā!

Šī kosmiskā fenomena iezīmes ir daudzas, bet galvenais ir tas, ka 2019. gada 21. janvārī tas notiks uguns stihijas aizbildnībā, bet galveno ietekmi atstāt Lauvas zīme –tam tev jāpievērš īpašu uzmanību, lai tu varētu iegūt pilnīgu kontroli un nekļūdīties. Lauvu raksturo azarts, impulsivitāte, izteikta lepnuma izjūtu.

Tas nozīmē, ka realitātē tevi ir jāsamazina jebkuras darbības intensitāte, jāizmanto visas iespējas, lai samazinātu risku līdz nullei. Daži noteikti Lauvas zīmes ietekmē izjutīs azartu, domājot, ka veiksme ir jau pavisam tuvu un tā noteikti jāizmanto, lai realizētu visas iespējas.

Urāns šajā dienā atradīsies Auna ietekmē, bet Venēra – Strēlnieka ietekmē. Tas rad situāciju, ka pilnmēness aptumsums būs ne tikai negatīvs notikums, bet tev parādīsies iespējas nokārtot savstarpējās attiecības ar tiem cilvēkiem, ar kuriem attiecības ir sabojājušās.

No otra puses, uzmanīga attieksme pret savu iekšējo balsi nekad netraucē. Tāpēc uzmanīgi seko līdzi iekšējām sajūtām un impulsiem, kas var izmanīt situāciju.

Pavadīsim dienu lietderīgi

Protams, ikvienam cilvēkam jābūt orientētam uz to, lai 21. janvāra pilnmēness aptumsums sniegtu kādu labumu. Patiesībā to panākt nav pārāk sarežģīti, tāpēc pievērs uzmanību sekojošajām rekomendācijām, kas tev var kļūt par sava veida ceļvedi šajā dienā:

  • Miers – tagad kontrolei pār savām emocijām jākļūst par īstu prasmi. Tev ir jābūt īstam mūkam, lai orientētos šajā enerģijas plūsmā. Tas nebūs viegli izdarām, bet tev ir jāmēģina.
  • Pašanalīze – tev ir jāspēj pārveidot mieru par konkrētu rīcību, kas ļautu realizēt tavus dienas plānus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru