Pilnmēness aptumsums 21. janvārī (šodien): ko šodien jāņem vērā un no kā jābīstas

  • Atbrīvojies no sajūtas, ka par tavu dzīves situāciju vainīgs ir kāds cits – izdari to tieši tagad.
  • Ir pienācis laiks noformulēt tās vēlēšanās, kuras tev šķiet patiešām svarīgas. Padomā par tām, iztēlojies visu sarakstu, bet pēc tam pārliecinies, ka tas ir tieši tas, ko tu vienmēr esi vēlējies. Tev ir jāpārstāj skriet no vieniem plāniem pie citiem, bet tā vietā jāpieņem galējs lēmums un jāsāk virzība pie izvēlētā mērķa – tikai tā var būt izeja, kas ļaus tev iegūt vajadzīgos stāvokli dzīvē.

Lasi vēl: Lūk, kāpēc es izmetu “Korvalolu” no mājas aptieciņas

  • Izpildi vienkāršu, bet svarīgu un noderīgu rituālu – nepieciešams aizdegt sveci un 10 minūtes skatīties uz liesmu. Ja tu spēsi izturēt šo laiku, tad pakāpeniski iegūsi pozitīvu stāvokli – spēsi kontrolēt enerģijas, tev parādīsies pilnīgi jaunas iespējas, bet liesma kļūs par spoguli, kurā tu ieraudzīsi savu īsto es – tas ir patiešām pārsteidzoši!
  • Pozitīvam noskaņojumam jākļūst par tavu galveno pavadoni – pierādi, ka pat pilnmēness aptumsuma dienā tev ir iespējas pilnībā kontrolēt jūtas un uzņemties atbildību par pieņemtajiem lēmumiem – tad tu būsi ievērojami tuvāk atbrīvošanai un spēsi dzīvi iekārtot pareizā virzienā.

Avots:

nicstyle

Pievienot komentāru