Psihologs izstāstīja, kā izskatās cilvēks, kurš krāpj. Pazīmes nav tik viegli pamanīt!

Pieņemts uzskatīts, ka “sirdij nepavēlēs”. Cilvēki zem šī lozunga precas, nereti šī lozunga vārdā arī šķiras. Bet vai tiešām sirdij nepavēlēs? Mēs vēlamies parādīt medaļas otru pusi un pastāstīt par to, kā izskatās krāpšana no psihologa acīm.

Nekad netici tam, ka, piemēram, tavs mīļotais cilvēks nejauši var satikt kādu darbā, vienkārši ikdienas dzīvē un iemīlēties citā. Tās ir absolūtas muļķības. Es zinu, cik daudz ģimeņu un attiecības šādā veidā ir iznīcinātas, un es lieliski zinu, ka visi, kas tā rīkojās, to darīja apzināti.

Lieta tāda, ka tad, kad mēs izvēlamies, ar ko būt kopā un kam veltīt savu dzīvi, tad mēs lieliski varam kontrolēt savas emocijas attiecībā uz citiem cilvēkiem. Daudzi, iespējams, strīdēsies. Pat ja man priekšā stāvēs sapņa piepildījums, es to varu uzlūkot kā kartupeļu maisu. Viss ir smadzenēs. Un mēs paši sev atļaujam rīkoties vienā vai otrā veidā.

Neviena iemīlēšanās nenokrīt no debesīm. Visas krāpšanas un aiziešanas ir apzinātas. Cilvēks pats to gribēja un pats to izdarīja. Bet pēc tam saka, ka iemīlējies… neko nevarēja padarīt. Meli un vēlreiz meli. Mīlošiem cilvēkiem galvā ir punkts – nenodot. Un šo punktu ir viegli noņemt tikai ar vienu pašu domu.

Lasi vēl: Nekad nepiedāvā cilvēkiem palīdzību šajās 5 situācijās

Izvēlējies cilvēku, esi tik labs un uzņemies atbildību. Mīli līdz galam, esi vienmēr līdzās. Tas attiecas gan uz vīriešiem, gan sievietēm. Kas grib staigāt apkārt, tas to darīs, kaut zvērēs pie savas dzīvības, ka tā nebūs. Bet, kas apzināti pieņem lēmumu dalīt ar tevi savu dzīvi, to neviens un nekad nesavaldzinās. Tas viņam vienkārši nav vajadzīgs.

Avots:

myfeelings

COMMENTS

Pievienot komentāru