Šīs ir tās zodiaka zīmes, kurām pēc šķiršanās labāk nesaki ”paliekam draugi”, jo viņas tavu dzīvi pārvērtīs ellē

Šķiršanās – nekad nav dzīves vieglākais moments.

Cilvēki, kuri pavadīja daudz laika kopā, bija viens otra cerība un atbalsts, pēkšņi šķirās. Tas, protams, nav viegli. Ir daudz grūtāk, kad pāris, kuri tikko izšķīrušies nolemj ”palikt draugi”. Ir daudz viedokļu par to, vai to ir vērts darīt.

Ikvienam jāpieņem lēmums, pamatojoties uz izveidojušos situāciju. Bet jāpatur prātā arī tas, ka ar cilvēkiem, kuri dzimuši zem noteiktām zodiaka zīmēm, pēc šķiršanās nederēs draudzīgu attiecību veidošana. Šādas zodiaka zīmes ir tikai 5.

Ūdensvīrs

Mīlestība uz brīvību ir galvenā Ūdensvīra iezīme. Bieži vien šī rakstura īpašība kļūst par šķiršanās iemeslu. Saziņas turpināšana ar bijušo partneri Ūdensvīru apsver mēģinājumu ierobežot viņa brīvību.

Ūdensvīram ir arī tendence nožēlot laika pavadīšanu attiecībās, tāpēc viņš labprātāk atbrīvosies no jebkādiem atgādinājumiem par tām, protams, arī no otrās pusītes.

Mežāzis

Attiecības Mežāži pārtrauc tikai tad, ja ir zaudējuši uzticību partnerim. Pēc izjukšanas šīs zīmes pārstāvji labāk nevēlēsies domāt par pagātni un par cilvēku, kurš sagādāja vilšanos.

Tas viņus mudinās izdzēst cilvēku no savas dzīves. Interesanti, ka viņi visi piekritīs draudzībai. Bet tas notiks tikai vārdos, lai neapvainotu cilvēku. Fakts ir tāds, ka Mežāži ļoti mīl draudzību, labas attiecības un nepieļauj nekādus strīdus.

Skorpions

Jutīgums ir kopīgs visiem Skorpioniem. Ja partneris viņus pameta, tad viņi noteikti tiks aizvainoti, viņi neturpinās sazināties, jo viņu negatīvās emocijas katru reizi parādīsies, atgādinās par sevi, padarot psiholoģisko stāvokli nepanesamu.

Ja pats Skorpions pameta partneri, tad viņš labprāt turpinās sazināties ar viņu, vadoties no tā, ka jebkuras paziņas var būt noderīgas.

Lauva

Šīs zīmes cilvēki izturas tā, kā rīkojas Skorpioni: saziņas turpināšanas iespēja ir atkarīga no tā, kurš iniciēja šķiršanos. Ja partneris vēlējās pamest Lauvu, tad viņš būs dusmīgs, sāks atriebties.

Protams, nevar būt ne runas par draudzību: partneris neredzēja viņa nopelnus, un tas ir apvainojoši. Ja Lauva pats izvēlējās pārtraukt attiecības, tad viņš uzsāks turpmāku draudzību, viņš izrādīs dāsnumu pret otru.

Auns

Visi šīs zīmes cilvēki mīl iniciēt attiecību pārtraukumu. Viņiem šķiet, ka ir pilnīgi normāli šķirties no kāda, atstāt kādu un piedāvāt kādam izveidot pāri. Bet viņi nevar to izturēt, ja to dara pret viņiem: viņi sāk dusmoties, apvainoties, jo partneris nenovērtēja viņu nopelnus.

Viņi visos iespējamos veidos centīsies parādīt apkārtnei, ka persona, kas viņus pameta, pieļāva kļūdu, pieņēma nepareizu lēmumu. Protams, uz šī visa fona draudzību nevar veidot.

Lasi vēl: Vīru krāpusi sieva manipulē ar meitu, lai izspiestu no šķirtā vīra naudu

Ja attiecības ar partneri ir pārtrauktas, jums nevajadzētu sevi mocīt: draudzība vairumā gadījumu neveidojas starp cilvēkiem, kuri dzīvoja kopā. Ja mēs runājam par uzskaitīto zīmju pārstāvjiem, tad jums nevajadzētu mēģināt būt draugiem: tiks tērēts tikai spēks un enerģija.

Avots:

yandex.ru

Pievienot komentāru