Nolasot šo maģisko frāzi, līdz 26.maijam tev palielināsies finanses: loterija, paaugstinājums, lielāka alga un tas viss 5 dienu laikā

Šo bagātības, veselības un veiksmes piesaistīšanas rituālu veica arī mūsu senči un mūsdienās ezotēriķi, jo ir pārliecināti, ka šādi ātri var piesaistīt labklājību. 

Mēness augšanas fāzē mēs piesaistām visu labāko savā dzīvē, dzenam prom no sevis naudas trūkumu, nepatikšanas un kaites. Paņem vienu monētu. Derēs jebkura monēta ar jebkuru nominālu, tam nav nozīmes.

Lasi vēl: 3 pazīmes, ka vīrietis kļūdījies ar sievietes izvēli; īpaši precīza ir trešā pazīme

Nolieciet to zem spilvena un sakiet šos vārdus:

“Naudas saimniek, nāc gulēt kopā ar mani, uz manas mīkstās gultas, uz ērtā spilvena. Lai mīksti tev gulēt, lai ērti tev gulēt. Lai savus bērnus, mazbērnus un mazmazbērnus nes uz šo māju gulēt. Lai naudiņa man makā ātri vien ripo.”

Šajā naktī atstājiet šo monētu zem sava spilvena, bet pats guliet blakus zem cita. Nākamajā rītā varat gulēt zem sava spilvena. Ļaujiet monētai palikt zem spilvena līdz pilnmēnesim 26. maijā. Tad ielieciet monētu savā makā un vienmēr nēsājiet to sev līdzi.

Monēta šādā veidā jāuzlādē ik pēc 6 mēnešiem, tieši augošā mēnesī. Labklājība pie jums nāks uzreiz, burtiski pirmajā nedēļā. Tie būs jebkuri negaidīti ienākumi vai paaugstināšana amatā, dārga dāvana, prēmija, jauns darbs. Ir vērts izmēģināt savu laimi.

COMMENTS

Pievienot komentāru