Šodien mana mamma atgriezās no maiņas dzemdību nodaļā; es skatos – asaras viņas acīs … Saka: “Mums sieviete šodien atteicās no dvīņiem …”

Sieviete uz pāris dienām nozuda, lai pārdomātu visu. Bet šodien viņa tik un tā atteicās no bērniem. Viņa sacīja, ka domāja, ka viņas vīrietis viņu apprecēs, bet nekā. Teica: “Tie nav mani bērni! Mūsu dzimtā nebija nevienu dvīņu! ”

Es klausos savu māti un klusēju. Un viņa turpina: “Nesen kāda astoņpadsmit gadus veca meitene atteicās no sava dēla. Es ar viņu visādi mēģināju runāt … Bet viņa paskatās un saka: “Vai jūs zināt, ka mans tēvs ir šāda un šāda apgabala vadītājs? Un mana māte strādā šādā un šādā nodaļā. Viņi ir svarīgi cilvēki. Tu saproti, es nevaru. ” – “Un vecāki zina, ka tu atteiksies?” – “Mana māte zina” – “Un tētis?” – “…” – “Tātad, tētim baidās teikt.

Baidās, ka šādam ievērojamam cilvēkam meita nav precējusies, bet jau ir dzemdējusi bērnu, ja? “-” … “-” Un tāpēc šī viltus kauna dēļ, tu atteicies no bērna? “-” … “-“Tad pasakiet man vienu lietu… Kāpēc jūs neveicāt abortu? “-” Kāpēc… kāpēc… es esmu muļķe vai? Tas ir bīstami veselībai. Pēkšņi var arī vairāk nebūt bērnu… ”

Māte arī stāstīja, ka viņas nodaļā nesen dzemdēja 25 gadīga meitene. Meitenei ir oligofrēnija. Atnāca vecāki, viņi arī ir topošie aizbildņi. Māte raud, tēvs groza vaigu kaulus. Normāli veseli cilvēki, tā notika, ka tāda meita ir piedzimusi.

Lasi vēl: Ko kategoriski nedrīkst darīt attiecībās? Psihologs skaidro, kāda rīcība var novest pie attiecību sabrukuma

Studēja kādā speciālajā skolā, kur satika zēnu. Viņiem ir 25 gadi, bet attīstība ir 10. Ikviens zināja, ka viņiem bija sakars. Ārsti teikuši, ka ar šādām slimībām abiem ir vismaz neauglība un parasti nav jāuztraucas. Paskaidrojiet, par prezervatīviem.

Zēns piedzima. Mazs, bet dūšīgs. Deviņdesmit procenti, ka viņam ir tāda pati lieta kā viņa vecākiem. Jaunie vecvecāki visi sanāca. Raud. Viņi raksta iesniegumu, ka viņi atsakās. Viņiem līdz pensijai nav vairs ilgi palicis, knapi velk meitu visas dzīves garumā, vienkāršie cilvēki, viņi nesaņem tūkstošiem dolāru.

Meitenei pensija tikai trīs tūkstoši invaliditātes dēļ. Kur vēl ņemt? Mēs nomirsim, uz ko atstāt šos trīs? Viņa nevar ņemt bērnu, ne ietīt. Tas atkal ir atkarīgs no mums. Un mēs jau tā visa mūsu dzīvi ņēmušies !!! … Kur mēs viņu liksim?

Viņi to paņēma.

Mamma man teica, ka vispirms viņi uzrakstīja iesniegumu. Un tad māmiņa (kas ir jaunā māte) atnāca pie bērnu nodaļas durvīm, stāv un kliedz. Viņa nerunā ļoti labi, bet viņa stāv un vaid. Viņas piens sāka tecēt. Viņa sāka barot bērnu. Nelaida ārā no rokām.

Izņēmuma kārtā viņi ielaida tēvu istabiņā. Mamma (mana) man teica, ka viņi stāv abi pret bērnu, pieskaras viņam, sakot kaut ko savā veidā. Sievietes izgāja no istabas, norijās asarās. Oligofrēnija … Jā, tas nav svarīgi. Cilvēki tik un tā.

Kad viņi tika izrakstīti kopā ar bērnu, viņi atnesa torti visas nodaļas ārstiem. Milzīga jo milzīga kūka. Un uz tāsteikts: “Dievs lai jūs sargā.” Mana māte stāv un saka: “Nu, kā es varu to sagriezt tā?”

Šo notikumi norisinājās Krievijā. 

COMMENTS

Pievienot komentāru