Tikai 60 gados viņai izdevās palikt stāvoklī. Kad jaundzimušo ieraudzīja vīrs, viņš viņus pameta…

Šim laulātajam pārim bērnu ieņemt izdevās tikai pēc 60 gadu vecuma sasniegšanas. Pēc bērna parādīšanās gaismā tēvs nolēma pamest ģimeni. Kāpēc?

Tas, kas notika šajā ģimenē satrauca visus sociālā tīkla lietotājus. Atifa Lijazic, 20 gadus vecumā domāja, ka viņa ir neauglīga. Viņa un viņas vīrs Serif Nokia nezaudēja cerību un nepadevās, mēģinot ieņemt bērnu.

Bet vecumdienās viņi bija samierinājušies un vienkārši baudīja viens otra klātbūtni, zinādami, ka viņi divatā būs tikai ģimene. Tomēr sievai sirdī bija tukšums…

Atifai bija grūtāk pieņemt to, ka nekad neturēs rokās savu bērnu. Pat 60 gadu vecumā viņa sekoja ārstu ieteikumiem par neauglības ārstēšanu. Kā saka pati sieviete, tas bija ieradums, nevis vēlme pēc grūtniecības.

Lasi vēl: Maģiskie datumi, kuros dzimst veiksmīgākie cilvēki. Šādi cilvēki ir patiešām reti sastopami

Kad ārsts paziņoja, ka Atifa kļūst par māti, viņa bija pārsteigta. Sieviete saka, ka viņa pateicās Dievam par iespēju kļūt par māti. Viņa zināja, ka viņa saskarsies ar grūtībām, taču viņa neko nenožēlos.

Mans vīrs nebija laimīgs. Viņš baidījās, ka viņa sieva neizdzīvos dzemdībās. Rūpes par mazu bērnu prasa lielu spēku un veselību. Bērns neiederas viņu dzīvē. Jā, viņš domāja tā, bet palika rūpīgs un gādīgs vīrs līdz pašai dzimšanai.

Vēlāk viss strauji mainījās… Iedomātā dzīve, ka viss būs labi un visi būs kā viena, liela laimīga ģimene pēkšņi sabruka.

Piedzima viņu meita. Tēvs nespēja izturēt pirmo pārbaudījumu. Jaundzimušais bieži raudāja, tādēļ vīrs aizgāja no ģimenes, jo viņš nespēja pierast pie tādas dzīves. Jā, diemžēl tāds banāls iemesls – bērna raudas.

Viņš paskaidro savu rīcību ar to, ka 68 gadu vecumā viņam vajag mieru, klusumu un vairāk atpūtas. Mana sieva tik ilgi sapņoja par bērnu. Notika brīnums. Viņš ir pārliecināts, ka Atifa ir un būs laimīga māte, bet bez vīra pie sāniem.

Lasi arī: Maģiskie datumi, kuros dzimst veiksmīgākie cilvēki. Šādi cilvēki ir patiešām reti sastopami

Viņam bērns šādā vecumā ir pārāk liels šķērslis. Viņš nav radīts tēva lomai. Kāpēc bērnam nebūs tēva uzvārds, vīrs par to klusē. Sieviete bija briesmīgā situācijā: bez darba, naudas un vīra. Tikai ar bērnu. Bērnu, kurš viņu mīlēs līdz pēdējam elpas vilcienam.

COMMENTS

Pievienot komentāru