Uzzinot, ka sieva gaida trīnīšus vīrs viņu pameta

Laikraksti, kādu brīdi Jeļenai Sedovai un viņas bērniem nelika mieru. 25 gadus vecā māte no Margancijas gaidīja trīnīšus. Kad vīrs uzzināja par to, pameta skaisto sievu, pasakot: ”Es nepavilkšu trīs bērnus!”.

Sieviete saņēma sevi rokās un centās tik ļoti nepārdzīvot, neieslīgt depresijā par vīru, kurš viņu pameta. Māte, māsa un brālis, visa viņas ģimene palīdzēja Jeļenai tikt galā ar smago grūtniecību. Kādu dienu Jeļenai palika slikti, bet kad grūtniece nonāca slimnīcā, viņa ātri kļuva par slavenu cilvēku!
Kā zināms, ka gūtniecēm, kas nēsā zem savas sirds dvīņus vai trīņus to priekšlaicīgu dzemdību risks palielinās. Jeļenai ūdeņi sāka noiet 15 nedēļas pirms dzemdībām. Divos naktī sievieti atveda no Margancijas uz Dņepropetrovsku.


Vietējie ārsti apskatot grūtnieci konstatēja, ka dzemdības ir jāaizkavē pēc iespējas ilgāk. Pirmā no trīs Jeļenas meitiņām, Likērija, nāca pasauē četras dienas pēc ierašanās Dņepropetrovskas dzemdību namā.
Meitenīte svēra tikai 980 gramus, kā arī veselības stāvoklis bija kritisks. Pēc būtības šādas dzemdības vajadadzētu stimulēt, ja bērnam nākot pasaulē tās apstājas pēc pusstundas.
Ārsti konstatēja, ka mazuļi, katrs savā augļūdens burbuli, tāpēc nacās viņiem pieņemt citu lēmumu. Stimulējot dzemdības viņi būtu riskējuši zaudēt atlikušo divu bērnu dzīvības. Ārsti deva iespēju uz dzīvi Zlatei un Stefānijai!
Vecākā no trijām Likērija, gaidīja inkubātorā māsu ierašanos šajā pasaulē. Par laimi mazulīte ātri auga un pieņemās svarā.


Tikmēr meitenīte atguva spēkus pēc priekšlaicīgajām dzemdībām, bet pa to laiku atlikušās divas meitenītes uzkrāja spēkus mātes dzemdē. Ārstiem izdevās atlikt dzemdības, Zlates un Stefānijas dzimšanu par trīsdesmit astoņām dienām!
Beigu beigās riskantais ārstu lēmums atmaksājās. Māsiņas nāca pasaulē stipras un veselas.
Protams, tāpat visiem trīs mazuļiem nācās gulēt reanimācijā, bet pateicoties speciālistu pūlēm, pēc divām nedēļām visas trīs trīnītes jau gulēja vienā palātā ar savu mammu.

Lasi vēl: Gēni un bērni: 15 īpašības, kuras nododas mūsu bērniem tieši no tēviem
Uzzinot par unikālajām trīnītem, sabiedrība izlēma palīdzēt Sedovas ģimenei. Vietējas pilsētas varas iestādes, sievietei iedeva māju, bet brīvprātīgie, vientuļajai māmiņai deva speciālo barības maisījumu un zāles priekš meitiņām.
Šodien Jeļena pārliecināta- man ar mazuļiem vis būs kārtībā!

Avots:

nu

Pievienot komentāru