Vīrietis feisbukā atzinās laulības pārkāpšanā. Bet – pat apķērīgākajiem no jums pat prātā neienāks, ar ko viņš piekrāpa mīļoto!

Bieži negadās sastapt cilvēku, kurš publiski būtu atzinies, ka ir piekrāpis savu otro pusīti pat domu līmenī, vai vēl jo vairāk pastāstījis par saviem sānsoļiem sociālajos tīklos. Kad tavs skatiens klīst no viena pretējā dzimuma pārstāvja uz citu, tad cilvēkam, par kuru solīji rūpēties, mīlēt un cienīt, tas ir sāpīgi. Turklāt arī apkārtējie laulības pārkāpējus uztver ar nosodījumu. Bet gadījums, par kuru mēs vēlamies tev pastāstīt, ir ļoti neparasts, lai gan saistīts ar kāda precēta vīrieša īslaicīgu vājumu.

Džeisons Hjulits – aktieris, tēvs un vīrs

Laulātās draudzenes piekrāpšana ir pēdējais, ko varētu sagaidīt no šā vīrieša, kurš izskatās tik laimīgs un apmierināts ar dzīvi.

Tomēr nesen Džeisons sociālajā tīklā “Facebook atzina”, ka ir bijis neuzticīgs savai sievai Tamijai, ar kuru viņam ir četri kopīgi bērni.

“Man nepatīk to atzīt, bet es šodien itin kā piekrāpu savu sievu. Es paskaidrošu, ko es ar to domāju. Biju lielveikalā un nopirku sev nepieciešamās lietas. Kad piegāju pie kases, rindā ieradzīju kādu sievieti. Viņa izskatījās vienkārši satriecoši,” savā kontā raksta vīrietis.

“Es nodomāju: “Cik ļoti paveicies viņas puisim!” Un sekundes simtdaļā es sapratu, ka tā ir MANA sieva!

Ziniet, bija tik neparasti redzēt savu sievu vienā veikalā, rindā kopā ar mani. Tas ir tāpat kā dzīvot un nezināt, ka viņa var atrasties tajā pašā vietā, tajā pašā laikā, netālu, citā automašīnā. Starp mums rindā stāvēja kāda kundze, tāpēc es vienkārši vēroju savu burvīgo sieviņu. Nolēmu uzrakstīt viņai īsziņu: “Čau, skaistulīt! Ko tu pērc?” Tomēr mēģinājumi piesaistīt Tamijas uzmanību cieta neveiksmi, jo viņa meklēja atlaižu kuponu. Tāpēc es vienkārši stāvēju un klusējot iegrimu domās, kuras manī izraisīja sieva.

Sākumā es atkal apbrīnoju viņas satriecošo skaistumu.

Skaistu es viņu redzu katru dienu, bet šodien, nezinot, ka viņa būs veikalā, paskatījos uz viņu ar jaunām acīm un nespēju noticēt, ka esmu viņas vīrs. Es pat nosarku. Pēc tam mani pārsteidza tas, ka viņa mani nemaz nebija pamanījusi. Tas ir gan labi, gan slikti vienlaikus. Labi, ka viņa neskatās apkārt, slikti, ka mani nepamanīja. Bet ja tas nebūtu bijis es? Es atcerējos, cik grūti bija panākt, lai viņa piekristu pirmajam randiņam. Padomāju par to, kā savulaik gandrīz atteicos no mēģinājumiem iekarot viņas mīlestību.

Uz brīdi mani pārņēma pazīstama skumju un nolemtības sajūta, tāpat kā tad, kad pirmo reizi viņu ieraudzīju un nolēmu, ka nekad nespēšu iegūt viņas sirdi.

Man bija neticami patīkami redzēt viņu tajā dienā – neatkarīgu, skaistu, laipnu, spēcīgu. Tad viņa iepirkās un devās uz izeju. Es neko neteicu, necentos viņu atturēt, bet tikai vēroju, kā viņa aiziet, sajūtot lepnumu, ka viņa ir mana sieva un ka es mīlu katru sīkumu šajā sievietē. Viņa reti ieskatās feisbukā, tāpēc, visticamāk, neredzēs šo ierakstu, viņa nezinās, ka esmu savdabīgā veidā viņu piekrāpis. Bet es nolēmu padalīties, jo esmu pārliecināts, ka arī jums ir bijuši līdzīgi gadījumi, kas likuši paskatīties uz saviem mīļajiem ar citām acīm. Un šie mirkļi ir nenovērtējami.

Lasi vēl: Aleksandrs Šeps pastāstīja kā piesaistīt mīlestību, veiksmi un naudu. Viņa ieteikumi nevar nedarboties!

Ir patīkami ar svaigu skatu palūkoties uz tiem, kurus mīlam. Tas mums atgādina, cik ļoti mums ir paveicies, ka šie cilvēki padara mūsu dzīvi gaišāku, rezumē Džeisons.

Vai Džeisonam ir taisnība? Bet vai tev arī kādreiz bijušas situācijas, kad paskaties uz saviem mīļajiem tā, it kā redzētu viņus pirmo reizi? Priecāsiemies, ja padalīsies ar savu pieredzi komentāros!

COMMENTS

Pievienot komentāru