4 zodiaka zīmes, kam liktenis septembra beigās gatavo liktenīgas tikšanās. Bet brīdinām – ne visas no tām būs pozitīvas!

Zināmas tikšanās var ļoti ietekmēt konkrēto zodiaka zīmju pārstāvju turpmāko dzīvi. Astrologi ir nosaukuši horoskopa zīmes, kurām septembra beigas gatavo liktenīgu tikšanos, raksta vietne slovofraza.com.

Dvīņi

Horoskops saka, ka pēdējā laikā tu esi neaktīvs un neķeries pie izdevīgām iespējām. Viss mainīsies septembra beigās, kad gaidāma liktenīga tikšanās ar ietekmīgu personu. Jaunā paziņa var kļūt ne tikai par tavu mentoru, bet arī par motivātoru, kas palīdzēs tev atjaunot spēkus un atgriezties profesionālajās sacensībās. Jau nākamajā mēnesī Dvīņi leposies ar pārsteidzošiem panākumiem.

Skorpions

Liktenis septembra beigās Skorpionam gatavo liktenīgu tikšanos. Šajā gadījumā runa ir par romantisko sfēru. Pēdējā laikā tu jūties vientuļš. Tu esi pieradis lielāko daļu laika ieguldīt darbā, nevis personiskās dzīves veidošanā, taču mēneša beigās tu satiksi kādu pārsteidzošu cilvēku – starp jums uzreiz radīsies simpātijas. Astroloģiskā prognoze aicina veltīt laiku šim sakaram, jo ​​tev ir iespēja izveidot laimīgas un ilgstošas ​​mīlas attiecības. Satiktais cilvēks kļūs par tavu galveno atbalsta avotu.

Strēlnieks

Strēlniekam liktenīga tikšanās septembrī var izraisīt nopietnas nepatikšanas un lielas problēmas. Tu esi pārāk lētticīgs, tāpēc septembrī tavā dzīvē parādīsies toksisks manipulators, kurš centīsies pēc iespējas tuvināties tev. Mēģini to iespējami ātri izskaitļot un izsvītrot no savu paziņu loka.

Lasi vēl: Nesaprotu kā var dzemdēt bez epidurālās anestēzijas, es gandrīz nomiru no sāpēm… Un daudzas citas jauno māmiņu domas

Ūdensvīrs

Liktenis Ūdensvīram sagādās iepazīšanos ar spēcīgu un gudru personību, kam lemts kļūt par tavu labāko draugu. Viņš ne tikai darbosies kā psihologs, kas atbrīvos no šaubām par sevi un bailēm, bet arī mudinās tevi ķerties pie jauna projekta un pielikt lielākas pūles mērķu īstenošanai. Ar jauniegūtā drauga morālo atbalstu Ūdensvīra dzīvē iestāsies jauns līmenis.

Avots:

slovofraza.com

Pievienot komentāru